ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Τζάρεντ Λέτο θα υποδυθεί τον Άντι Γουόρχολ αλλά όχι καλύτερα από τον Bowie

Ο Τζάρεντ Λέτο θα υποδυθεί τον Άντι Γουόρχολ αλλά όχι καλύτερα από τον Bowie

Καθώς τα νέα ότι η ζωή του πρωτοπόρου της ποπ αρτ, Άντι Γουόρχολ μεταφέρεται ξανά στη μεγάλη οθόνη πολλοί ανυπομονούν να δουν κατά πόσο ο Τζάρεντ Λέτο θα φανεί αντάξιος της φήμης του καλλιτέχνη.

Μετά την καταποντισμένη από τους κριτικούς "Ομάδα Αυτοκτονίας" όπου και υποδύθηκε τον Τζόκερ ο οσκαρούχος Λέτο θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία "Γουόρχολ" σε σενάριο του Τέρενς Γουίντερ (σεναριογράφος των Boardwalk Empire, Λύκος της Γουόλ Στριτ και Get Rich or Die Tryin) η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο του Βίκτορ Μπόκρις "Γουόρχολ: Η βιογραφία ως πηγή έμπνευσης" (1989).

Ο Λέτο δεν είναι μόνο ο επόμενος Γουόρχολ στη μεγάλη οθόνη αλλά και συμπαραγωγός της ταινίας καθώς έχει αποκτήσει τα δικαιώματα του βιβλίου για τον αιρετικό , επιδραστικό, άντρα που έκανε τη Νέα Υόρκη να μην κοιμάται ποτέ.

Μετά τον ρόλο που του χάρισε τρόπαια (η ερμηνεία του ως τραβεστί στην ταινία Dallas Buyers Club του 2013 του χάρισε τη Χρυσή Σφαίρα Β' Ανδρικού Ρόλου καθώς και το Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου) ο Λέτο θα ερμηνεύσει ακόμη έναν άντρα ιδιαίτερο, όχι όμως τόσο καλά όσο ο David Bowie.

O καλλιτέχνης από τη Βρετανία που χάρισε πολλές φορές στη μεγάλη οθόνη την απόκοσμη υποδύθηκε τo 1996 τον νονό της ποπ αρτ στο "Basquiat" του Τζούλιαν Σνάμπελ και όλοι συμφωνούν. Ήταν μια εμφάνιση όπως θα την ήθελε ο ίδιος ο Γουόρχολ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ