ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Μαριόν Κοτιγιάρ είναι έγκυος. Τι έγραψε για το διαζύγιο των Brangelina

Η Μαριόν Κοτιγιάρ είναι έγκυος. Τι έγραψε για το διαζύγιο των Brangelina
REUTERS/Regis Duvignau

Είναι η Μαριόν Κοτιγιάρ η πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα στην Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ; Είναι η γυναίκα που μπήκε ανάμεσα στο πιο λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ και μάλιστα περιμένει το παιδί του ηθοποιού;

Αυτά τα ερωτήματα «βασανίζουν» όσους παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις του διαζυγίου και προσπαθούν να ανακαλύψουν τι πραγματικά συνέβη.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του διαζυγίου, η Μαριόν Κοτιγιάρ βρέθηκε μπλεγμένη σε μία κατάσταση που δεν θέλει. Έτσι, αναγκάστηκε να μιλήσει και να διαψεύσει όλα όσα ακούγονται, πριν ξεφύγουν τα πράγματα.

«Αυτή πρόκειται να είναι η πρώτη και η μοναδική μου αντίδραση για τη θύελλα ειδήσεων που ξέσπασε πριν από 24 ώρες και ξαφνικά βρέθηκα μπλεγμένη.

Δεν έχω συνηθίσει να σχολιάζω τέτοια γεγονότα αλλά η κατάσταση είναι σοβαρή και επηρεάζει τους ανθρώπους που αγαπώ.

Πρώτον, πριν από πολλά χρόνια γνώρισα τον άνδρα της ζωής μου, τον πατέρα του γιου μας και του παιδιού που περιμένω. Είναι η αγάπη μου, ο καλύτερός μου φίλος, ο μοναδικός που χρειάζομαι.

Δεύτερον, σε όσους λένε ότι είμαι συντετριμμένη, σας ευχαριστώ, είμαι πολύ καλά. Και σε όλα τα Μέσα και σε αυτούς που κρίνουν και βγάζουν γρήγορα συμπεράσματα, ειλικρινά εύχομαι καλή ανάρρωση.

Τέλος εύχομαι στην Αντζελίνα και στον Μπραντ, που εκτιμώ βαθύτατα, να βρουν την γαλήνη σε αυτή την πολύ ταραχώδη στιγμή.

Με όλη μου την αγάπη,

Μαριόν».

Αυτό είναι το μήνυμα της ηθοποιού μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ