ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Brangelina: Για λεκτική και σωματική κακοποίηση των παιδιών του ερευνάται ο Mπραντ Πιτ

Brangelina: Για λεκτική και σωματική κακοποίηση των παιδιών του ερευνάται ο Mπραντ Πιτ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ΤΜΖ ο 52χρονος ηθοποιός ερευνάται για λεκτική και σωματική κακοποίηση απέναντι στα παιδιά του από τις κοινωνικές υπηρεσίες και τις αστυνομικές αρχές του Λος Άντζελες. Aυτή είναι η τελευταία, σκοτεινή τροπή, στο πολύκροτο διαζύγιο των Brangelina.

Η νέα, επικίνδυνη τροπή, στο πολύκροτο διαζύγιο θέλει τον Μπραντ Πιτ να ξέφυγε στη συμπεριφορά του απέναντι στα παιδιά της οικογένειας την προηγούμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας ο Πιτ μέθυσε και επιτέθηκε λεκτικά στα παιδιά του κατά τη διάρκεια πτήσης με ιδιωτικό τζετ την προηγούμενη Τετάρτη.

Για το ΤΜΖ οι φωνές και οι απόπειρες του να χειροδικήσει τα παιδιά του ήταν και η αφορμή που έκανε την Αντζελίνα Τζολί να αποφασίσει την κατάθεση διαζυγίου.

Το αεροσκάφος της οικογένειας προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες περίπου στις 8 το απόγευμα. Εκεί, σύμφωνα με μάρτυρες, ο Πιτ ήταν έξαλλος και μάλιστα αποπειράθηκε να φύγει με ένα από τα βυτιοφόρα καυσίμων του αεροδρομίου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα μάρτυρας που βρισκόταν μπροστά στο περιστατικό έκανε ανώνυμη καταγγελία στις κοινωνικές υπηρεσίες.

brad abuse

Η έρευνα έχει ολοκληρωθεί εν μέρει με τους κοινωνικούς λειτουργούς να έχουν ήδη μιλήσει με τους γονείς των παιδιών. Τώρα είναι η δική τους σειρά να μιλήσουν για την αλήθεια στους υπαλλήλους του Τμήματος Παιδιών και Οικογενειακών Υπηρεσιών της πολιτείας.

Η (υποτιθέμενη λεκτική αλλά ΚΑΙ σωματική) κακοποίηση ερευνάται όπως και προβλέπεται από την αστυνομία του Λος Άντζελες.

“O Μπραντ Πιτ παίρνει πολύ σοβαρά το θέμα και επιμένει πως δεν κακοποίησε με κανέναν τρόπο τα παιδιά του” ισχυρίζεται πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού. “Eίναι ατυχές το γεγονός πως άνθρωποι που εμπλέκονται στην υπόθεση, συνεχίζουν να τον παρουσιάζουν με τη χειρότερη δυνατή εικόνα”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ