ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ράιαν Γκόσλινγκ-Εύα Μέντες: Όταν οι Brangelina χωρίζουν, αυτοί παντρεύονται

Ράιαν Γκόσλινγκ-Εύα Μέντες: Όταν οι Brangelina χωρίζουν, αυτοί παντρεύονται

Αν και τα media ασχολούνται, σφάζουν, αναλύουν, κάνουν αυτοψία σε ένα γάμο που έχει ηχηρό επίλογο, ένα άλλο ζευγάρι που αγαπάει το Χόλιγουντ παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα.

Στον αντίποδα των πολυδιαφημισμένων συντρόφων που δεν είναι πια, των Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ, οι Εύα Μέντες και Ράιαν Γκόσλινγκ παντρεύτηκαν σε στενό οικογενειακό κύκλο, σύμφωνα με το Us Weekly.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού ο Καναδός σταρ και η Λατίνα σύντροφος του παντρεύτηκαν χωρίς κανείς να μάθει τίποτα τους πρώτους μήνες του 2016, στον Καναδά.

Ο 35χρονος και η 42χρονη καλλονή είναι μαζί από το 2011 και έχουν ήδη δύο κόρες, την Εσμεράλντα (2 ετών) και την Αμάντα (4 μηνών).

Οι δυό τους ένιωθαν πάντα σαν παντρεμένοι. Είναι ξετρελαμένοι ο ένας με τον άλλον” είπε στο Us Weekly φίλος του ζευγαριού.

EVA RYAN OK

Πρόσφατα, ο Γκόσλινγκ που αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι τη φλυαρία και τα media ρωτήθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο για την οικογένεια του.

“Είναι όλοι μια χαρά. Είμαι πολύ τυχερός. Με κάνουν καλύτερο άνθρωπο” είπε λακωνικά γράφει το Vanity Fair.

Από το ίδιο Φεστιβάλ ο Γκόσλινγκ έφυγε ακόμη πιο ευτυχισμένος. Η ταινία στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την Έμα Στόουν, το feelgood μιούζικαλ του Νταμιάν Σαζέλ, “La La Land” κέρδισε, μετά τους κριτικούς που το αποθεώνουν για το χαμένο ρομαντισμό που λείπει από τις μέρες μας, και τον κόσμο καθώς του απονεμήθηκε το βραβείο κοινού.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, αν και δεν κουβαλάει την αίγλη των Καννών ή της Βενετίας είναι το πιο σημαντικό στη βόρειο Αμερική και πολύ συχνά δείχνει τον δρόμο προς τα Oscars.

lalalalandposter

Το “La La Land” αφηγείται την ερωτική ιστορία ανάμεσα σε έναν μουσικό και σε μια επίδοξη ηθοποιό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ