ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η στυλίστρια των σταρ αποκαλύπτει: Τα 5 κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα

Η στυλίστρια των σταρ αποκαλύπτει: Τα 5 κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα

Τζορτζ Κλούνεϊ, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Μπραντ Πιτ, Τομ Κρουζ, Κέιτι Χολμς. Αυτοί είναι μερικοί από τους διάσημους πελάτες της στυλίστριας Jeanne Yang, η οποία αποκάλυψε στο CNN τα μυστικά των σταρ.

Τι ρούχα δίνει στους αστέρες του Χόλιγουντ; Ποια είναι τα πέντε κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σας;

1. Σακάκι

«Το πρώτο ρούχο που πρέπει να αγοράσετε είναι ένα υπέροχο σακάκι. Άνδρες και γυναίκες πρέπει να έχετε ένα ωραίο σακάκι, το οποίο μπορείτε να το αφήσετε και στο αυτοκίνητό σας για παν ενδεχόμενο».

2. Παλτό

«Το δεύτερο ρούχο που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας είναι ένα παλτό. Οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι το πρώτο πράγμα που παρατηρείς όταν βλέπεις κάποιον να περπατά δίπλα σου στο δρόμο είναι το παλτό. Αν το παλτό που επιλέξετε είναι καλό, ίσως να μην χρειαστεί να αγοράσετε άλλο ποτέ ξανά».

3. Ρολόι

«Αγοράστε ένα ωραίο ρολόι. Επενδύστε σε κάτι καλό και σε ένα κομμάτι που θα ταιριάζει με την προσωπικότητά σας. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για ένα ρολόι».

4. Παπούτσια

«Αν πρόκειται να συναντηθείτε με κάποιον ή να συμμετάσχετε σε μία σύσκεψη, δεν έχει σημασία τι θα κάνετε ή τι θα πείτε. Όλοι θα δουν τα παπούτσια σας».

5. Κοστούμι ή φόρεμα

«Το πιο σημαντικό κομμάτι που πρέπει να έχει μία γυναίκα στη ντουλάπα της είναι ένα μαύρο φόρεμα. Θα δείχνετε σέξι και σικάτη σε κάθε περίσταση.

Αντίστοιχα για τους άνδρες, το κοστούμι. Ακόμα και αν δεν το φοράτε καθημερινά, βάλτε το στη ντουλάπα σας. Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα σας χρειαστεί».

Celebrity style secrets: Five essentials everyone needs in their closet

ΔΗΜΟΦΙΛΗ