ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Βρήκα τον πρίγκιπα μου». Η Κέιτι Πέρι ζει τον έρωτα της με τον Ορλάντο Μπλουμ στη Disneyland

«Βρήκα τον πρίγκιπα μου». Η Κέιτι Πέρι ζει τον έρωτα της με τον Ορλάντο Μπλουμ στη Disneyland

Aς αφήσουμε λίγο στην άκρη το δράμα και τον πόλεμο των publicist στο #BrangelinaGate γιατί η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ με το γιο του Φλιν πέρασαν υπέροχα στη Disneyland της Σαγκάη. Εκεί όπου η τραγουδίστρια βρίσκεται για να περάσει κάποιες πολύ οικογενειακές και παιδικές στιγμές με τον “πρίγκιπα” της.

Ποστάροντας σχεδόν τα πάντα στο Snapchat η Πέρι είναι ένα παιδί η ίδια στην εκδρομή με τον Μπλουμ και τον πεντάχρονο Φλιν, τον γιο του από τον γάμο του με τη Μιράντα Κερ.

Ακριβώς όπως θα περίμενε κανείς από την Πέρι, η ιστορία του έρωτα τους μοιάζει ποπ, το αντίβαρο στην κακή φήμη που δίνει στις σχέσεις το ωστικό κύμα του διαζυγίου των Τζολί και Πιτ που έχει ωστικό κύμα.

Η Πέρι απαθανάτισε την περιπέτεια της στην πατρίδα των cartoon και η ανάρτηση της στο Instagram επιβεβαιώνει την πίστη της σε μια σχέση που το καλοκαίρι χάρισε πολλές ιστορίες γυμνισμού στα media.

https://www.instagram.com/p/p

“Η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ ήταν ο έρωτας του καλοκαιριού 2016”

Αυτό υποστηρίζει το Vanity Fair και έχει δίκιο γιατί όπου και αν εμφανίστηκαν αυτοί οι δύο κέρδισαν στα σημεία. Από το Συνέδριο των Δημοκρατικών υποστηρίζοντας τη Χίλαρι Κλίντον με την Πέρι να συστήνεται ως ένα κορίτσι που δεν μπόρεσε να πάρει απολυτήριο από το σχολείο αλλά έχει αρχές και πίστη στη γυναίκα και την ίδια στη Μεσόγειο με τον Μπλουμ γυμνιστή, αυτοί οι δύο μοιάζουν περίπου ο ένας φτιαγμένος για τον άλλον.

orlando

Η Πέρι έχει εκφράσει δημόσια την αγωνία για την απόσταση στη σχέση τους αλλά ίσως, αν όλα πάνε καλά, βρήκε στον Μπλουμ ό,τι έψαχνε από παλιά.

Rise up

H τραγουδίστρια, κόρη πάστορα, συνεχίζει να παίζει το παιχνίδι των media υπερ της. Μετά την επιστροφή της στα charts η Πέρι περνάει όσο χρόνο μπορεί με τον “πειρατή της” Ορλάντο Μπλουμ και έκανε την τηλεθέαση να ξεσηκωθεί υπέρ της στην τελευταία εμφάνιση της στην Έλεν ΝτεΤζένερις.

Τρεις μήνες και κάτι μετά το hate crime στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Ορλάντο όταν 49 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από έναν οπλισμένο παρανοϊκό, η Πέρι συναντήθηκε on air με έναν από τους επιζώντες.

Όσο καιρό νοσηλευόταν, ο Tony Marrero "αντλούσε δύναμη από τη μουσική της ακούγοντας συνεχώς το τραγούδι Rise". Με αφορμή αυτό η παρουσιάστρια κάλεσε την Πέρι ως έκπληξη στην εκπομπή της χαρίζοντας τηλεθέαση στην ίδια και ένα όνειρο ζωής στον ίδιο με χορηγό την Κέιτι Πέρι.

Η τραγουδίστρια του ανακοίνωσε πως θα του πληρώσει τα δίδακτρα για να παρακολουθήσει μαθήματα σε σχολή κινηματογράφου. Αυτό είναι και το όνειρο του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ