ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Brangelina: Tι προβλέπει το προγαμιαίο συμβόλαιο για τα $400 εκατ.; Γιατί θα δοθεί λυσσαλέα μάχη;

Brangelina: Tι προβλέπει το προγαμιαίο συμβόλαιο για τα $400 εκατ.; Γιατί θα δοθεί λυσσαλέα μάχη;

O Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί δεν πρόκειται να έχουν ιδιαίτερα μεγάλα οικονομικά προβλήματα στη μοιρασιά της δυσθεώρητης περιουσίας τους, αποκαλύπτει το ΤΜΖ, η ιστοσελίδα που έφερε πρώτη στη δημοσιότητα το πολύκροτο διαζύγιο που συγκλόνισε το Χόλιγουντ.

Οι Brangelina έχουν υπογράψει ένα "ατσαλένιο" προγαμιαίο συμβόλαιο που δύσκολα μπορεί να προσβάλλει κανένα από τα δύο μέλη καθώς είναι πολύ συγκεκριμένο.

Το ζευγάρι που ήταν παντρεμένο μόλις για 2 χρόνια με κοινή περιουσία που υπολογίστηκε από το Forbes στα $400 εκατομμύρια δολάρια, έχει συνολικά 12 ακίνητα.

Από αυτά τα εφτά ανήκουν στον Πιτ, τα δύο στην Τζολί και τρία από αυτά είναι κοινές ιδιοκτησίες που αγόρασαν μαζί, πριν παντρευτούν επίσημα το 2014.

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ποιος ακριβώς από τους δύο θα έχει στο πορτφόλιο των ακινήτων του τον περιώνυμο αμπελώνα στη Γαλλία, μια έπαυλη στη Νέα Ορλεάνη και ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, το προγαμιαίο συμβόλαιο έχει φροντίσει για τη δίκαιη μοιρασιά.

"Ο πόλεμος θα είναι για την επιμέλεια των έξι παιδιών" λένε όσοι γνωρίζουν την αποκλειστική επιμέλεια των οποίων διεκδικεί η Τζολί.

Σε άλλα νέα της σύρραξης

Με τις ημέρες να φέρνουν ακόμη περισσότερες υποθέσεις και "αποκαλυπτικές εξελίξεις" στο διαζύγιο που μονοπωλεί το ενδιαφέρον του lifestyle τύπου μάθαμε ότι:

tmz

(Πηγή: ΤΜΖ)

Οι πολιτικές φιλοδοξίες της Τζολί ενόχλησαν τον Πιτ φέρνοντας τη ρήξη. Η πλευρά του Πιτ διαρρέει κομψά στα media ότι η Τζολί είχε πάρει τόσο σοβαρά την καριέρα της στην πολιτική ώστε είχε φροντίσει να έχει ένα περιορισμένης πρόσβασης "δωμάτιο πολέμου" στο σπίτι της οικογένειας για να αποφασίζει τις σωστές κινήσεις για την ανέλιξη της στο πολιτικό σκηνικό, παρέα με δύο ειδικούς συμβούλους.

Επιπλέον ο Πιτ κατηγορεί την Τζολί για απροσεξίες αναφορικά με την ασφάλεια των παιδιών, τα οποία συνόδευαν συχνά τη μητέρα τους σε "κόκκινες ζώνες", χώρες με πολιτικές αναταραχές και συρράξεις.

Το περιβάλλον του Πιτ αφήνει να εννοηθεί ότι ο οικογενειακός τσακωμός στο ιδιωτικό jet που ερευνά το FBI έγινε γιατί η Τζολί ήθελε να επισκεφθεί τη Συρία μαζί με τα παιδιά της, στα πλαίσια ανθρωπιστικής βοήθειας.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Τζολί πέρασε στην αντεπίθεση μπλοκάροντας τον Πιτ από όποια προσπάθεια του να έρθει σε επικοινωνία μαζί της.

Σύμφωνα με την USA Today η Tζολί μπλόκαρε τον αριθμό τηλεφώνου του Μπραντ Πιτ ώστε να μην μπορεί να επικοινωνήσει, ούτε καν με SMS, μαζί της.

Το Us Weekly δημοσιεύει ρεπορτάζ από τον κύκλο του Πιτ, ο 52χρονος είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. "Η Τζολί κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου ένα λεπτό πριν κλείσουν τα δικαστήρια. Ούτε δικηγόρο δεν είχε ο Μπραντ" αναφέρει το περιοδικό και προσθέτει πως "στο παρελθόν η Τζολί είχε απειλήσει ξανά με διαζύγιο τον Πιτ αλλά εκείνος ποτέ του δεν πίστευε ότι το εννοούσε".

2016 09 20T154050Z 543643294 S1BEUCKILUAB RTRMADP 3 PEOPLE JOLIE PITT

(Πηγή: Reuters)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ