ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ναόμι Γουότς-Λιβ Σράιμπερ: Το διαζύγιο της εβδομάδας στο Χόλιγουντ μετά τους Brangelina

Ναόμι Γουότς-Λιβ Σράιμπερ: Το διαζύγιο της εβδομάδας στο Χόλιγουντ μετά τους Brangelina
Reuters

Eίναι τάση, μόδα, trend ή απλά είναι η ζωή στο μικροσκόπιο των προβολέων. Mετά το πολύκροτο διαζύγιο της καθηγήτριας του LSE Αντζελίνα Τζολί από τον Μπραντ Πιτ οι Ναόμι Γουότς και Λιβ Σράιβερ αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους μετά από 11 χρόνια κοινού βίου.

Μόλις πριν ένα μήνα η 47χρονη Γουότς βρέθηκε μαζί με τον σύζυγο της Σράιμπερ στο Φεστιβάλ Βενετίας για την ταινία “Το κάθαρμα” του Φιλίπ Φαλαρντό όπου συμπρωταγωνιστούν.

“Προσωπικά νιώθω, ότι για μένα, είναι δύσκολο να κάνω μπότοξ, αλλά είναι εξίσου δύσκολο να μην κάνω. Φυσικά και θέλω να δείχνω όσο καλύτερη μπορώ, αλλά ερμηνεύω ρόλους που θα πρέπει να ταιριάζουν στην ηλικία μου. Πρέπει να είμαι σε θέση να πω μέσα από το πρόσωπό μου την ιστορία του ρόλου που έχω αναλάβει. Αλλά... ποτέ μη λες ποτέ” έλεγε στο κόκκινο χαλί, αποφεύγοντας οποιαδήποτε προσωπική ερώτηση για τη σχέση της.

Σήμερα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η ιστοσελίδα του ΤΜΖ οι Γουότς και Σράιβερ “διαπίστωσαν τους τελευταίους μήνες ότι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσουν ως οικογένεια, είναι να χωρίσουν ως ζευγάρι”.

Αν και κατανοούμε την περιέργειά σας, ζητάμε από τον Τύπο να είναι προσεκτικός με την ιδιωτική μας ζωή και τα παιδιά μας” καταλήγουν στη λιτή, κοινή δήλωση τους.

2016 09 26T235700Z 879489480 S1BEUDPNJGAB RTRMADP 3 PEOPLE WATTS SCHREIBER

Το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ έχουν αποκτήσει δύο γιούς. Tον 9χρονο Alexander και τον 7χρονο Samuel τους οποίους θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν από κοινού.

Οι Γουότς και Σράιμπερ ανακοίνωσαν τον δεσμό τους το 2005, λίγο πριν προβληθεί στις οθόνες η ταινία The Painted Veil (Βαμμένο Πέπλο), στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν, μαζί με τον Έντουαρντ Νόρτον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ