ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«O Πούτιν καθαρίζει για την κόρη του». Διαφημιστικό από το Ισραήλ τρολάρει τον «τσάρο» ανεπανόρθωτα

«O Πούτιν καθαρίζει για την κόρη του». Διαφημιστικό από το Ισραήλ τρολάρει τον «τσάρο» ανεπανόρθωτα

"Μπαμπά, θέλω να βρω χώρο για πάρκινγκ!" λέει η γαλαζοαίματη ξανθιά μαριονέτα μιλώντας στο ροζ κινητό της, καθώς η ίδια κάθεται πίσω από το τιμόνι του κόκκινου, χάρτινου, convertible. Mετά η κάμερα αλλάζει πλάνο για να βρεθεί στις πετρελαιοπηγές στο Χαλέπι, εκεί όπου ένας ημίγυμνος Βλαντιμίρ Πούτιν ρίχνει πυρά στον ορίζοντα και οδηγεί ένα τανκ.

Στην αρχή ο Πούτιν (μια μαριονέτα o ίδιος) μοιάζει απρόθυμος να βοηθήσει την κόρη του. "Είμαι λίγο απασχολημένος με το Ισλαμικό Κράτος" της λέει. Εκείνη όμως δεν μοιάζει να υποχωρεί από τις απαιτήσεις της.

Εκείνος αναστενάζει, επιστρέφει στο τανκ και στη συνέχεια ισοπεδώνει αυτοκίνητα σταθμευμένα μπροστά από το Κρεμλίνο, απελευθερώνοντας άφθονο χώρο για το σπορ αυτοκίνητο της κόρης του. Τότε πατέρας και κόρη αγκαλιάζονται καθώς η φωνή του αφηγητή μας λέει ότι μια εφαρμογή κινητού είναι εξίσου αποτελεσματική με τα προβλήματα στην καθημερινότητα όσο και ο Πούτιν.

Αυτή είναι η πλοκή του διαφημιστικού σποτ που δημοσιεύτηκε στο YouTube τη Δευτέρα από την ισραηλινή εταιρεία Pango.

"Xειριζόμαστε τις ανάγκες σας όπως ο Πούτιν" επαναλαμβάνει το tag line της καμπάνιας.
Το βίντεο, το οποίο είναι "unlisted" στο YouTube (δηλαδή οι επισκέπτες πρέπει να έχουν την ακριβή διεύθυνση URL για να το παρακολουθήσουν) είναι ήδη ένα hit στο διαδίκτυο.

Η εφημερίδα The Moscow Times υπενθυμίζει στο δημοσίευμα της ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι εξαιρετικά μυστικοπαθής για την οικογενειακή και προσωπική ζωή των δύο απογόνων του.

Όταν το ειδησεογραφικό πρακτορείο RBC δημοσίευσε τον Ιανουάριο του 2015 ρεπορτάζ για ιδιαίτερες σχέσεις ανάμεσα στη Katerina Tikhonova, μία από τις κόρες του Πούτιν, την Εκκλησία της Ρωσίας και την αυτοαποκαλούμενη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ η αρχισυντάκτρια Elizaveta Osetinskaya και η ομάδα της απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους.

putins daughters

Katia & Masha, οι κόρες του Βλαντιμίρ Πούτιν με τις "ανέκδοτες" ζωές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ