ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Διαμαρτύρομαι για τα ψεύτικα οπίσθια της». Η Καρντάσιαν έκανε αγωγή στον φαρσέρ που της επιτέθηκε

«Διαμαρτύρομαι για τα ψεύτικα οπίσθια της». Η Καρντάσιαν έκανε αγωγή στον φαρσέρ που της επιτέθηκε

Ο διαβόητος, περιβόητος, αμφιλεγόμενος Ουκρανός που έχει τρολάρει το κόκκινο χαλί περισσότερο από κάθε άλλον. Μόλις μια εβδομάδα μετά την παρενόχληση του στη Gigi Hadid στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο και την αγκωνιά που δέχτηκε, ο Vitalii Sediuk "επιτέθηκε" στην Κιμ Καρντάσιαν.

Έχοντας στήσει ξανά την ενέδρα του στο Παρίσι ο Sediuk προσπάθησε να φιλήσει τα οπίσθια της Κιμ Καρντάσιαν στην έξοδο της από το εστιατόριο L' Avenue.

Ο σωματοφύλακας της 35χρονης επιχειρηματία τον εμπόδισε κερδίζοντας μνεία στα social media από την ιέρεια τους. "Ο φύλακας μου @PascalDuvier είναι ένας Θ" (“My security @PascalDuvier is a G”), -υποθέτουμε εννοούσε κάτι σαν Θεούλης) έγραψε.

Σήμερα σύμφωνα με το Ε! Νews, η Κιμ Καρντάσιαν τον κατήγγειλε στις γαλλικές αρχές για το περιστατικό παρενόχλησης.

https://www.instagram.com/p/p

Ο Sediuk συνέχισε τη διαμαρτυρία του online καθώς υπερασπίστηκε τη φάρσα του. "Είναι μια διαμαρτυρία για τα επιθέματα οπισθίων" έγραψε στο Instagram του.

https://www.instagram.com/p/p

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει επανειλημμένα αφορίσει κάθε φήμη ότι έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις.

"Θέλω να παροτρύνω αυτή και τις υπόλοιπες Καρντάσιαν συμμορίτισσες να προβάλλουν τα φυσικά πρότυπα ομορφιάς στα νέα κορίτσια που τις λατρεύουν και τις μιμούνται" πρόσθεσε.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το περιστατικό ήταν τυχαίο και όχι προσχεδιασμένο. Ο Ουκρανός ισχυρίστηκε ότι απλά βρισκόταν έξω από το εστιατόριο όταν του ήρθε η ιδέα να "παρέμβει" όταν είδε μπροστά του την Καρντάσιαν και την ορδή των παπαράτσι.

Ο Sediuk που εργαζόταν για το τηλεοπτικό κανάλι της Ουκρανίας 1 + 1, είναι γνωστή περίπτωση περσόνας που παρενοχλεί τους διάσημους.

Το 2012, προσπάθησε να φιλήσει τον Γουίλ Σμιθ στα χείλη στην πρεμιέρα του Men in Black 3 (έξαλλος ο Σμιθ τον χαστούκισε φωνάζοντας του "τι στο διάβολο είναι το πρόβλημα σου φίλε;", το 2014 κόλλησε το πρόσωπο του στο καβάλο του Μπραντ Πιτ στην πρεμιέρα του Maleficent (μια κίνηση του που την πλήρωσε με περιοριστικά μέτρα εναντίον του) ενώ στην πιο πρόσφατη του επίθεση πριν την Καρντάσιαν προσπάθησε να σηκώσει ψηλά τη Hadid. Ήταν το σχόλιο του για "τα κορίτσια του Instagram που έχουν κάνει καριέρα στη μόδα αν και δεν τους αξίζει".

https://www.instagram.com/p/p

Το τελευταίο περιστατικό δεν είναι και το μόνο με "θύμα" την Κιμ Καρντάσιαν. Ο Ουκρανός είχε κάνει πάνω κάτω τα ίδια το 2014, όταν η Κιμ Καρντάσιαν Ουέστ έφευγε από το σόου μόδας του οίκου Balmain.

Στο άκουσμα των νέων για την αγωγή ο Sediuk έφαγε κοτόπουλο.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ