ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Χιού Χέφνερ απαντά στις φήμες που τον θέλουν ετοιμοθάνατο

Ο Χιού Χέφνερ απαντά στις φήμες που τον θέλουν ετοιμοθάνατο

O ιδρυτής του Playboy, Χιου Χέφνερ είναι καλά και απολαμβάνει την ζωή, δήλωσε μέσω της εκπρόσωπος Τύπου του, διαψεύδοντας δημοσιεύματα εφημερίδων που ανέφεραν ότι πεθαίνει.

Όπως είπε η εκπρόσωπος, ο Χέφνερ υποφέρει από πόνους στη μέση τα τελευταία χρόνια: «που τον δυσκολεύουν λίγο στο να κυκλοφορεί, αλλά στα 90 του χρόνια απολαμβάνει τη ζωή και απασχολείται σε μεγάλο βαθμό σε καθημερινές δραστηριότητες σχετικά με την έκδοση του περιοδικού».

Η ανακοίνωση εκδόθηκε έπειτα από ένα δημοσίευμα στην εφημερίδα New York Post όπου ο συντάκτης επικαλείται ανώνυμες πηγές που υποστηρίζουν ότι ο Χέφνερ έχει χάσει πολύ βάρος και ζυγίζει πλέον γύρω στα 40 κιλά.

Αυτό που ενίσχυσε τις φήμες ήταν ότι εδώ και αρκετούς μήνες ο πατέρας του Playboy δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση ωστόσο απάντησε με μια φωτογραφία όπου εμφανίζεται με την τρίτη του γυναίκα Κρίσταλ, την οποία παντρεύτηκε το 2012. Είναι πολύ καλά και έχει βγει με τη σύντροφο του για ταινία, όπως κάνουν άλλωστε και όλα τα ζευγάρια.

Σε ένα δεύτερο Tweet μάλιστα γράφει: «Ήλπιζα τα tabloids να με είχαν ενημερώσει λίγο νωρίτερα ότι είμαι άρρωστος. Πιθανόν να άλλαζα τα εβδομαδιαία μου πλάνα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ