ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αυτή είναι η νέα μόδα των selfies

Αυτή είναι η νέα μόδα των selfies
REUTERS/Alaa Al-Marjani

Ένας φοιτητής από την Β. Καρολίνα, o Seth Schneider έφερε μια νέα μόδα στην ιστορία των selfies.

Ο νεαρός λοιπόν, ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter μια selfie, στην οποία χτυπά τα χέρια του παλαμάκια ενώ το κινητό του είναι στον αέρα, λίγο πριν πέσει στο πάτωμα. Στη λεζάντα γράφει:

Σήμερα είναι η πιο περήφανη μέρα της ζωής μου. Κατάφερα επιτυχώς να με τραβήξω φωτογραφία ενώ κάνω high-five στον εαυτό μου.

Και το κατόρθωμα του αυτό έγινε viral, που μετρά αυτή τη στιγμή περισσότερες από 170.000 κοινοποιήσεις και πάνω από 440.000 likes.

Η κίνηση του ήταν θέμα χρόνου να εμπνεύσει χιλιάδες μιμητές, που έκτοτε πετούν τα κινητά τους στον αέρα στημένοι μπροστά από καθρέφτες, προσπαθώντας να αντιγράψουν το "κατόρθωμά" του.

Μάλιστα, όσοι το δοκίμασαν κάνουν λόγο για εγχείρημα πολύ δυσκολότερο από όσο δείχνει. Κι αυτό γιατί η συγκεκριμένη selfie αποκλείει την χρήση timer. Αυτό που πρέπει να κάνουν οι φιλόδοξοι αντιγραφείς του Schneider είναι να γυρίσουν την κάμερα στα τηλέφωνά τους σε selfie mode και στη συνέχεια ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να πατήσουν το κουμπί λήψης φωτογραφίας/ να πετάξουν το κινητό στον αέρα/ να χτυπήσουν παλαμάκια.

Κάποιοι το καταφέρνουν. Κι όσοι απέτυχαν, ενδεχομένως αυτή τη στιγμή στενοχωριούνται περισσότερο για το smartphone τους που έπεσε στο πάτωμα παρά για το ότι δεν αντεπεξήλθαν στην πρόκληση...

Δείτε κάποια από τα επιτυχημένα εγχειρήματα:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ