ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Billboard: Η Μαντόνα είναι η γυναίκα της χρονιάς

Billboard: Η Μαντόνα είναι η γυναίκα της χρονιάς

Το βραβείο Billboard για τη Γυναίκα της Χρονιάς 2016 θα λάβει η Μαντόνα στην τελετή που θα γίνει στη Νέα Υόρκη.

«Η Madonna ανήκει στους λίγους εκείνους καλλιτέχνες των οποίων η επιρροή και η καριέρα υπερβαίνουν την μουσική», υποστήριξε η Τζάνις Μάιν πρόεδρος του ομίλου Hollywood Reporter-Billboard Media Group.

Η επιλογή της Μαντόνα ως Γυναίκα της Χρονιάς 2016 σχετίζεται τόσο με την ακτιβιστική και φιλανθρωπική της δράση, όσο και με την περιοδεία της Rebel Heart Tour, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

madonna rebel heart tour copy

Twitter

Όπως σημείωσε η Τζάνις Μάιν:

Με το δημιουργικό της όραμα, τις συνεχείς καινοτομίες και την αφοσίωσή της σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, αποτελεί έμπνευση για εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, κι όλα αυτά ενώ έχει καταρρίψει κάθε ρεκόρ που υπάρχει εκεί έξω. Επιπρόσθετα είναι και σπουδαία φεμινίστρια, μια μοναδική στο είδος της καλλιτέχνις που έχει χρησιμοποιήσει την επιρροή της για να αλλάξει τη συζήτηση γύρω από τις γυναίκες, την σεξουαλικότητα και το δικαίωμα στην ισότητα.

Madonna Rebel Heart Tour Antwerp 1

Twitter

Η περιοδεία της Rebel Heart Tour που ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο, επιβεβαίωσε το στάτους της ως μίας από τις μεγαλύτερες performer στον κόσμο, αναφέρει το Billboard, το οποίο υπογραμμίζει μεταξύ άλλων και τις τεράστιες συναυλιακές εισπράξεις που είχε φέτος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ