ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Πάμελα Άντερσον είναι αποφασισμένη να ξανακάνει το σεξ ερωτικό, όχι πορνό

H Πάμελα Άντερσον είναι αποφασισμένη να ξανακάνει το σεξ ερωτικό, όχι πορνό

Η Πάμελα Άντερσον θέλει να μποικοτάρουμε την πορνογραφία και να γυρίσουμε στις αισθήσεις. Συνεχίζοντας την καμπάνια της κάτα της βιομηχανίας του ερωτικού κινηματογράφου που πλέον είναι μια σχέση εύκολα προσβάσιμη με την ορδή των ιστοσελίδων που "εμπορεύονται" το είδος η Πάμελα Άντερσον κάνει μια καμπάνια ευαισθητοποίησης στο Ηνωμένο Βασίλειο μαζί με τον σύμμαχο της, ραβίνο Shmuley Boteach.

"Θέλω να σταματήσουμε τη σεξουαλική επανάσταση και να επιστρέψουμε στην αισθησιακή επανάσταση" είπε παίζοντας με τις λέξεις sexual και sensual η Πάμελα Άντερσον σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο Channel 4. Mητέρα δύο αγοριών, η Πάμελα Άντερσον μοιάζει να είναι ένα σεξ σύμβολο που ωρίμασε, έμαθε και τώρα εκθέτει τον εαυτό της με περισσότερους τρόπους από έναν.

Απογυμνώνοντας τις αλήθειες γύρω από τα πρότυπα και το σεξ που προωθείται από τη βιομηχανία του πορνό η Άντερσον μοιάζει ανήσυχη για το μέλλον των σχέσεων και τον εκφυλισμό που τα πρότυπα που καθιερώνονται μέσα από το πορνό. "Ανησυχώ ότι ο κόσμος θα ξεχάσει πως να κάνει έρωτα" λέει. "Θέλω να συνέλθουμε, να κάνουμε ένα reset, να σκεφτούμε τι κάνουμε στον εαυτό μας και να θυμηθούμε τι σημαίνει το άγγιγμα με τον ερωτικό σου σύντροφο" είπε η Άντερσον. "Ξέρεις, όταν έχεις μια γυναίκα με εσώρουχα στο κρεβάτι και εσύ είσαι στο μπάνιο βλέποντας πορνό, κάτι πάει στραβά" σχολίασε.

Η Άντερσον μίλησε για τη σεξουαλική κακοποίηση, τη βία και τον τρόπο που το πορνό έχει διαβρώσει τον ερωτισμό και το ίδιο το σεξ. Οι χρήστες των social media διχάστηκαν. Από τη μία οι "εχθροί" αποκάλεσαν την Άντερσον μια υποκρίτρια που απλά ξέχασε το αμαρτωλό παρελθόν της ως Playmate, πρωταγωνίστρια σε ερωτική ταινία και άπειρες φωτογραφίσεις όπου επικοινωνεί το σεξ και από την άλλη οι "φίλοι" κάνουν λόγο για μια Πάμελα Άντερσον ώριμη, ουσιαστική και πρόθυμη να μοιραστεί τη "σοφία" για το σεξ και τον ερωτισμό που σπούδασε τόσα χρόνια.

έρω ότι είμαι μέρος του προβλήματος" είπε σε άλλη τηλεοπτική της εμφάνιση αναφερόμενη στην ταινία της που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο όταν έπεσε θύμα διάρρηξης. Οι επιδόσεις της στο σεξ με τον τότε σύζυγο της Τόμι Λι ήταν διαθέσιμες σε όλους. "Ο κόσμος είδε πράγματα που δεν έπρεπε να έχει δει ποτέ" ανέφερε διευκρινίζοντας ότι δεν θεωρεί το Playboy (που υπηρέτησε περισσότερο από κάθε άλλη Playmate) πορνογραφία.

"Mε έχουν χαστουκίσει, χτυπήσει, βρίσει και φτύσει στο σεξ... Αυτό είναι το σεξ στις μέρες μας. Το έχω ζήσει και θέλω να το εμποδίσω" ανέφερε και υπογράμμισε ότι δεν απαιτεί την παρέμβαση τρίτων, λογοκρισία από κυβερνήσεις ή απαγορευτικούς νόμους που θα επιβληθούν με απολυταρχικό τρόπο. Η Πάμελα Άντερσον θέλει να φέρει την αμοιβαία έλξη, τον σεβασμό για τις ορμές των συντρόφων μας και τον αισθησιασμό στο σεξ, εκεί όπου και ανήκει.

Μια ιστορία που επαναλαμβάνεται

pamela solar magazine

Πηγή: Solar Magazine

Ένα μήνα περίπου πριν η Πάμελα Άντερσον είχε συνυπογράψει με τον ραβίνο Shmuley Boteach άρθρο που καταδίκασε την προνογραφική βιομηχανία των καιρών μας στη Wall Street Journal. Στο άρθρο της το σύμβολο του σεξ (τουλάχιστον στα 90s) Πάμελα Άντερσον υποστηρίζει ότι “το πορνό είναι για losers. Είναι μια αδιέξοδη και χωρίς νόημα συνήθεια ανθρώπων πολύ τεμπέληδων για να αναζητήσουν τους καρπούς μιας 'καλής' σεξουαλικής ζωής”.

Η Πάμελα Άντερσον επισημαίνει τις “αρνητικές παρενέργειες της πορνογραφίας” και χαρακτηρίζει την ερωτική κινηματογραφική βιομηχανία ένα “δημόσιο κίνδυνο” που γιγαντώνεται από την ελευθερία στην online διάθεση του.

Πόσες οικογένειες θα υποφέρουν; Πόσοι γάμοι θα καταστραφούν. Πόσοι ταλαντούχοι άνδρες θα θυσιάσουν τις πιο σημαντικές σχέσεις και την καριέρα τους για τη σύντομη συγκίνηση του αυνανισμού;" γράφει η Άντερσον οπλίζοντας κατά της πορνογραφίας. To άρθρο της προκάλεσε αντιδράσεις με την ίδια να είναι το κόκκινο πανί για όλους όσοι θέλουν την Πάμελα Άντερσον μια "δούλα του σεξ".

"Οι άνθρωποι αλλάζουν γνώμη και αυτό είναι αναπόφευκτο αλλά εδώ μιλάμε για την Πάμελα Άντερσον που έχει κάνει μια ολόκληρη καριέρα εμπορευόμενη τη σεξουαλικότητα της" σχολίασε η ηθοποιός ερωτικών ταινιών Alix Lynx. "Η πορνογραφία δεν πρέπει να απαγορευτεί, πρέπει να γίνει απλά διακριτή η διαφορά ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασίωση" συμπλήρωσε.

Η Independent χαρακτήρισε την προσέγγιση της Άντερσον “αστεία” επισημαίνοντας ότι η πορνογραφία δεν είναι ανάγκη να αλλάξει. Αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι η στάση μας απέναντι της.

pamela solar2

ΔΗΜΟΦΙΛΗ