ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Wikileaks: όχι, η Πάμελα Άντερσον δεν δηλητηρίασε τον Τζούλιαν Ασάνζ με vegan σάντουιτς

Wikileaks: όχι, η Πάμελα Άντερσον δεν δηλητηρίασε τον Τζούλιαν Ασάνζ με vegan σάντουιτς
Gawker

Κανείς δεν ξέρει τελικά τι συνέβη την τελευταία εβδομάδα στη ζωή του αμφιλεγόμενου ενοίκου της πρεσβείας του Ισημερινού στο Λονδίνο και ιδρυτή των Wikileaks, Τζούλιαν Ασάνζ.

Σε μια περίεργη τροπή που ακολούθησε την απροσδόκητη εμφάνιση της Πάμελα Άντερσον στην πρεσβεία του Εκουαδόρ, η πρόσβαση στο διαδίκτυο του Ασάνζ περιορίστηκε με πολλούς συνωμοσιολόγους να βρίσκουν τουλάχιστον ύποπτο το timing. Για τους συνωμοσιολόγους το "vegan γεύμα που έφερε η Άντερσον στον ιδρυτή της Wikileaks" ήταν ένας "αντιπερισπασμός για χτύπημα κάτω από τη ζώνη" -όταν πλέον το σενάριο ότι το σύμβολο του σεξ δηλητηρίασε τον Τζούλιαν Ασάνζ με φαγητό θεωρήθηκε ότι ήταν υπερβολικά υπερβολικό.

Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο όταν η Πάμελα Άντερσον απαθανατίστηκε να ανεβαίνει τις σκάλες της πρεσβείας του Εκουαδόρ στο Λονδίνο για να επισκεφτεί τον εσώκλειστο εδώ και χρόνια Ασάνζ.

Τη στιγμή που το WikiLeaks δημοσίευε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Χίλαρι Κλίντον προκαλώντας κραδασμούς στην κοινή γνώμη της Αμερικής πριν τις επικείμενες προεδρικές εκλογές, η 49χρονη ηθοποιός, υποστηρίκτρια του Ασάνζ και των Wikileaks επισκέφθηκε τον ιδρυτή τους φέρνοντας του δώρο "ένα ωραίο vegan γεύμα και μερικά vegan σνακ" από ακριβό εστιατόριο της πόλης "καθώς ανησυχεί για την υγεία του".

"Μου είπε ότι τον βασάνισα φέρνοντας vegan τρόφιμα" πρόσθεσε η ίδια για τον ιδρυτή των αποκαλυπτικών και αμφιλεγόμενων Wikileaks Ασάνζ. "Πραγματικά πιστεύω σ 'αυτόν και ότι είναι ένας καλός άνθρωπος, και ανησυχώ για την υγεία του, την οικογένειά του και απλά ελπίζω ότι θα γίνει κάποιο θαύμα και θα είναι και πάλι ελεύθερος" συμπλήρωσε η ίδια. Το πάρτι των υποψιασμένων ξεκίνησε.

"Η ΠΑΜΕΛΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕ ΤΟΝ ΑΣΑΝΖ" έγραψαν.

PAMELA CONSPIRACY

"Η ΠΑΜΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ PAY ROLL THΣ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ" υπερασπίστηκαν.

Μετά την εμφάνιση της Άντερσον στην πρεσβεία του Εκουαδόρ η πρόσβαση του ιδρυτή του ιστότοπου Wikileaks στο διαδίκτυο κόπηκε. Χρήστες στα social media υπέθεσαν ότι η Άντερσον ήταν ένας "δάχτυλος με σκοτεινή ατζέντα". Μετά το Σάββατο τα πράγματα σοβάρεψαν,

Σε παράλληλο χρόνο

Διπλωματικό επεισόδιο έχει προκύψει για το θέμα με την κυβέρνηση του Εκουαδόρ να παραδέχεται πως επέβαλε προσωρινή φραγή στην προσβασιμότητα στο διαδίκτυο για τον Τζούλιαν Ασάνζ λόγω της δημοσίευσης κλεμμένου υλικού που αφορούσε την Χίλαρι Κλίντον.

Η WikiLeaks ενημέρωσε το κοινό της ότι ο Ασάνζ έχασε την πρόσβαση στο διαδίκτυο την Κυριακή μετά από πιέσεις στην αριστερή κυβέρνηση του Ισημερινού από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με τα tweets του ιστότοπου οι ΗΠΑ θέλουν να εμποδίσουν τη δημοσίευση κλεμμένου υλικού που αφορούσε την Χίλαρι Κλίντον, υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για την αμερικανική προεδρία.

Το Εκουαδόρ "ασκώντας το κυριαρχικό του δικαίωμα, έχει προσωρινά μειώσει την προσβασιμότητα σε τμήμα των επικοινωνιακών του συστημάτων στην πρεσβεία του στο Ηνωμένο Βασίλειο" πρόσθεσε σε δήλωση υπενθυμίζοντας ωστόσο ότι "το Εκουαδόρ δεν υποκύπτει σε πιέσεις από άλλες χώρες".

Σε παράλληλο χρόνο οι ΗΠΑ διέψευσαν τις κατηγορίες του WikiLeaks, σύμφωνα με τις οποίες ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι ζήτησε από τον Ισημερινό να κόψει τη σύνδεση στο διαδίκτυο του Τζούλιαν Ασάνζ, ο οποίος έχει καταφύγει από το 2012 στην πρεσβεία της χώρας στο Λονδίνο.

"Παρόλο που εδώ και καιρό μας απασχολεί το θέμα του WikiLeaks, είναι ψέματα όλα όσα θα οδηγούσαν κάποιον να σκεφτεί ότι ο υπουργός Τζον Κέρι ή το Στέιτ Ντιπάρτμεντ εμπλέκονται στη διακοπή (της σύνδεσης του ίντερνετ του ιδρυτή) του WikiLeaks", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζον Κίρμπι. "Οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο υπουργός Εξωτερικών Κέρι φέρεται να είχε συνομιλίες με αξιωματούχους του Ισημερινού απλώς δεν είναι αληθινές" υπογράμμισε αναφέρει δημοσίευμα της Boston Globe.

Τα WikiLeaks προχώρησαν πρόσφατα σε σειρά αποκαλύψεων για την Κλίντον δημοσιοποιώντας το Σάββατο τρεις ομιλίες της πρώην υπουργού Εξωτερικών για τις οποίες έλαβε αμοιβή από την Goldman Sachs, φέροντας με αυτό τον τρόπο στο φως τους δεσμούς της υποψήφιας των Δημοκρατικών με τη Γουόλ Στριτ.

wiki hillary

Η ομάδα της Κλίντον δεν αμφισβήτησε την αυθεντικότητα των εγγράφων κατηγορώντας παράλληλα τη ρωσική κυβέρνηση για τις διαρροές αυτές υπονοώντας ότι ο ιστότοπος των WikiLeaks ευνοεί τον αντίπαλό της Ντόναλντ Τραμπ. Η Πάμελα Άντερσον δεν ξέρει τίποτα για όλα τα παραπάνω καθώς πλέον έχει μια και μόνο αποστολή, να κάνουμε έρωτα, όχι πορνό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ