ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζολί-Πιτ:Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο το σπίτι που παντρεύτηκαν

Τζολί-Πιτ:Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο το σπίτι που παντρεύτηκαν

Ήταν ο προσωπικός τους χώρος. Το καταφύγιό τους όπου μαζί με τα έξι παιδιά τους απολάμβαναν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και κυρίως από τους παπαράτσι που τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα.

Δεν είναι τυχαίο ότι παρόλο που διαθέτουν πολλά ακίνητα, η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ αποφάσισαν να δεθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2014 στο κτήμα τους στη Γαλλία.

2

Μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Αντζελίνα Τζολί τίποτα δεν ενώνει πλέον το πρώην ζευγάρι, εκτός φυσικά από τα παιδιά. Έτσι, αποφάσισαν να πουλήσουν το συγκεκριμένο κτήμα, που «κουβαλά» προσωπικές αναμνήσεις και κυρίως μοναδικές στιγμές από την ημέρα του γάμου τους.

Το κτήμα 1.200 στρεμμάτων, βρίσκεται σε ένα γραφικό χωριό στη Γαλλία, το Correns. Όπως είπε στο US Weekly φίλος του ζευγαριού «το σπίτι έχει εκτιμηθεί και πρόκειται να βγει στην αγορά από μέρα σε μέρα».

1

Αλλαγές και στο κρασί

Το διαζύγιο φέρνει και αλλαγές στο κρασί που εμφιάλωνε το ζεύγος καθώς στην επόμενη σοδιά δεν θα αναγράφονται τα ονόματά τους, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα.

«Τώρα αναγράφονται τα επίθετα των Jolie-Pitt στα μπουκάλια, όμως στην επόμενη σοδειά δεν θα αναγράφονται καθόλου τα ονόματα» είπε άτομο από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού στο US Weekly.

ang3 0

ΔΗΜΟΦΙΛΗ