Δεν θα πιστεύετε τι μαγαζί ανοίγει στο Παρίσι η Σκάρλετ Γιόχανσον
Η διάσημη ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον προχωρά με τον σύζυγό της σε μία πραγματικά πρωτότυπη επιχειρηματική κίνηση, ανοίγοντας μαγαζί με ποκ κορν στο Παρίσι.Η ίδια είναι λάτρης του ποπ κορν και με αφορμή την αγάπη της για αυτό, πήρε την απόφαση να αποκτήσει το Yummy Pop στο Παρίσι.
Το μαγαζί θα διευθύνει ο σύζυγός της και συγγενικά πρόσωπα του ζευγαριού, ωστόσο η ίδια έχει δεσμευτεί ότι θα περνάει αρκετά συχνά από εκεί και ότι θα σερβίρει τους πελάτες της, ενώ οι αγαπημένες της γεύσεις στο ποκ κορν, είναι η τρούφα και η παρμεζάνα
«Ήταν όνειρο για μένα και την οικογένειά μου εδώ και πολλά χρόνια να φέρω το αγαπημένο αμερικάνικο σνακ στην αγαπημένη ευρωπαϊκή πόλη. Είμαι τόσο χαρούμενη για το Yummy Pop. Ελπίζω το σνακ αυτό να γίνει συνδετικός κρίκος φιλίας ανάμεσα στις πόλεις που αγαπώ, τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι», ανέφερε πρόσφατα σε δήλωσή της η ηθοποιός. Σημειώνεται ότι το μαγαζί της Σκάρλετ Γιόχανσον στο Παρίσι, ανοίγει αύριο, Κυριακή.
Μενδώνη για αφίσα με σβάστικα πάνω από την Ακρόπολη: Κακώς την επέλεξαν - Άλλαξε μετά τις επικρίσεις
17:04
Μερτς για την «ενεργειακή εκεχειρία» Τραμπ: «Ο Πούτιν συνεχίζει τις επιθέσεις στην Ουκρανία»
17:00
Εντυπωσιακός υδροστρόβιλος έκανε την εμφάνισή του στα ανοιχτά της Μυκόνου
16:55
Διασωληνώθηκε η γυναίκα που εντοπίστηκε λιπόθυμη στην κατάσβεση φωτιάς στο Πανόραμα
16:51