ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

To δώρο του Κάνιε Ουέστ για τα γενέθλια της Κιμ Καρντάσιαν έλιωσε το διαδίκτυο

To δώρο του Κάνιε Ουέστ για τα γενέθλια της Κιμ Καρντάσιαν έλιωσε το διαδίκτυο

Πως μπορείς να κερδίσεις απίθανα πολλά likes και να γίνει ξανά viral χωρίς να ξοδέψεις τίποτα, μόνο με κάποιες (αρκετές) ώρες μοντάζ; Κάπως έτσι.

Στον απόηχο της ληστείας στο Παρίσι, η Κιμ Καρντάσιαν μοιάζει να είναι αποτραβηγμένη από τη βιομηχανία που ήθελε να την εκθειάσει και το κατάφερε, τους προβολείς και τις κάμερες, τις οθόνες που απαθανάτιζαν από πάντα τη ζωή της. Επιστρέφοντας την στο παρελθόν για τα 36α γενέθλια της ο σύζυγος της Κένιε Ουέστ έκανε ένα δώρο συγκινητικό στη μούσα και γυναίκα του, Κιμ Καρντάσιαν Ουέστ.

KIM CHILD

Αν και η σιγή ασυρμάτου της Καρντάσιαν συνεζίζεται ο Κάνιε Ουέστ δημοσιοποίησε το πολύ δημόσιο έτσι και αλλιώς δώρο του σε μια πολύ δημόσια έτσι και αλλιώς γυναίκας.

Το video, γεμάτο από αναμνήσεις παιδικές και στιγμές οικογενειακής ευτυχίας της Κιμ Καρντάσιαν βιντεοσκοπημένης από τον πατέρα της Ρόμπερτ που έφυγε από καρκίνο το 2003, με την αφήγηση του πατριάρχη της οικογένειας που είναι πάντα ο πρώτος άντρας στη ζωή της reality σταρ και επιχειρηματία, Καρντάσιαν, έχει κερδίσει ακόμη και όλους όσοι επιμένουν ότι είναι "μια ατάλαντη με επιρροή στα κοινωνικά δίκτυα ανάλογη με αυτή των αναλογιών της".

Το δώρο του Κάνιε Ουέστ φέρει τον τίτλο "Happy Birthday Babe..." και κλείνει με ένα "Σ'αγαπώ".

KIM FATHER

Παράλληλα η "ιέρεια" των selfie, ή μάλλον η βοηθός της Steph Shep, εξέδωσε ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα www.kimkardashianwest.com στην οποία αναφέρει πως η αποχή της Κιμ από τα social media είναι κομμάτι από την προσπάθεια της να συνέλθει από το συμβάν στο Παρίσι. Στην ανακοίνωση η Shep ζητάει κατανόηση για το προσωπικό δράμα της ΚΚ και ευχαριστεί τους fan για τη συμπαράσταση. Ακόμη κανείς δεν ξέρει τι συνέβη και τι όχι στο Παρίσι και ποιος είναι τελικά ο θύτης και το θύμα.

Συνεχίζεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ