ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έξαψη! Η Τeyana Taylor θέλει να μας κάνει να ιδρώσουμε για μια καλύτερη ζωή

Έξαψη! Η Τeyana Taylor θέλει να μας κάνει να ιδρώσουμε για μια καλύτερη ζωή

Η απόλυτη σταρ του video Fade, η γυναίκα που έφερε στο προσκήνιο ο Κάνιε Ουέστ με τις καμπύλες και τα ζωώδη έντσικτα της όπως όρισαν τη χορογραφία της, επιστρέφει δριμύτερη.

Μετά τη viral ανάδειξη της σε σταρ της βραδιάς των βραβείων ΜΤV η Τayana Taylor θέλει να κάνει τον κόσμο μας καλίγραμμο και γυμνασμένο με τη βοήθεια του νέου fitness πρόγραμμα της. Η 25χρονη χορεύτρια και μητέρα έχει δηλώσει ότι δεν στερήθηκε ποτέ κάποια τροφή καθώς καίει θερμίδες χορεύοντας. Συνέχεια, με πάθος, κάθε μέρα. H Τaylor ήταν τόσο πειστική για την αξία του χορού ώστε έπεισε ακόμη και τον Σακίλ Ο Νιλ να ανακαλύψει τον ρυθμό μέσα του σε μια στιγμή ανθολογίας στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/p

Αν και πολλοί επιμένουν ότι το σώμα της είναι ένα φτιαχτό αριστούργημα με τη βοήθεια της πλαστικής, η Teyana αποφάσισε να μην απαντήσει στα κακοπροαίρετα σχόλια αποδεικνύοντας ότι πέρα από καλή χορεύτρια, είναι μια ευφυής επαγγλματίας που θέλει να εκμεταλλευθεί το hype γύρω από το όνομα της όσο ακόμη η φιγούρα της πουλάει.

https://www.instagram.com/p/p

Το Fade 2 Fit είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Taylor που συνδυάζει το χορό με τη γυμναστική. Ιδανικό για όλους, ακόμη και για τις γυναίκες σε προχωρημένη εγκυμοσύνη υποστηρίζει η ίδια, η Teyana Taylor θα παντρέψει τη λατρεία της για τις απίθανες χορογραφίες με τα προπονητικά προγράμματα εκγύμνασης και όλα δείχνουν ότι η Taylor δεν πρόκειται να ξεθωριάσει σύντομα.

https://www.instagram.com/p/p

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Teyana Taylor, σύζυγος του παίκτη του NBA, Iman Shumpert, έρχεται λίγο καιρό μετά το εξώφυλλο της που χάρισε στο περιοδικό Paper περισσότερη αναγνωσιμότητα. Στη συνέντευξη του περιοδικού η 25χρονη απόκάλυψε ότι ο Κάνιε Ουέστ δεν είναι απλά φίλος της, είναι ένας "αδελφός" της που φρόντισε να αναδείξει την Taylor σε μια μούσα του που ορίζεται από το ρυθμό μέσα της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ