ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Δεν κοιμάμαι με τη Madonna»: ο Ίντρις Έλμπα βγάζει νοκ άουτ τις φήμες

«Δεν κοιμάμαι με τη Madonna»: ο Ίντρις Έλμπα βγάζει νοκ άουτ τις φήμες

Μπορεί η Madonna να έχει φροντίσει για να καλλιεργηθούν οι φήμες με τον καλύτερο τρόπο, ωστόσο ο 44χρονος "μαχητής" Ίντρις Έλμπα έκανε μια ανάρτηση στο Twitter για να βάλει τέλος σε κάθε υποψία. "Όχι, δεν κοιμάμαι με τη Madonna" έγραψε μια εβδομάδα μετά από αναρτήσεις στο Snapchat που πυροδότησαν τις φήμες. 

Λίγες μέρες πριν η Madonna και ο πρωταγωνιστής της κινηματογραφικής βιογραφίας του Νέλσον Μαντέλα έκανε σειρά από αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα με την ίδια και τον Έλμπα να μοιράζονται προσωπικές στιγμές μεταξύ τους.

Τα βρετανικά MME επιβεβαίωναν ότι η Madonna συνοδεύει τον Έλμπα σε εστιατόρια του Λονδίνου και δεν φοβάται να ανταλλάξει "παθιασμένα φιλιά" μπροστά σε όλους, επιβεβαιώνοντας τον δεσμό τους.

madonna1

Ο 44χρονος που έγινε γνωστός από τα τηλεοπτικά "The Wire" και "Luther" και συζητήθηκε πολύ ως ο ιδανικός επόμενος Τζέιμς Μποντ γιόρτασε με την 58χρονη Madonna και την πρεμιέρα του νέου τηλεοπτικού σόου "Idris Elba: Fighter" που σχετίζεται με την αγάπη του, το kickboxing στο οποίο προπονείται με πάθος, ακόμη και στα breaks των γυρισμάτων του "Thor: Ragnarok".

madonna

Ο Βρετανός σταρ με καταγωγή από τη Σιέρα Λεόνε και τη Γκάνα συνόδεψε τη Madonnna στο εστιατόριο M του Λονδίνου, αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, αν και η γνωριμία τους δεν είναι πρόσφατη. Ο Elba είχε ποστάρει φωτογραφία από συναυλία της Madonna αποκαλώντας την "θρύλο". Τώρα είναι η δική της σειρά να κάνει αναρτήσεις για εκείνον.

IdrisElba

Στο Instagram της η Madonna κατέγραψε τις εντυπωσιακές επιδόσεις του Elba στο ρινγκ που δεν υποδύεται έναν μαχητή, είναι ένας τέτοιος.

https://www.instagram.com/p/p

"Δεν είναι ψεύτικο, δεν είναι στημένο, μπορεί να χτυπήσω αλλά έχω προπονηθεί καλά και μ' αρέσει πολύ. Εχω σπάσει τη μύτη μου δυο φορές αλλά ελπίζω ότι δε φαίνεται. Είναι σημαντικό για τη δουλειά μου να μένω σε φόρμα και έκανα kickboxing ήδη από τα 20, προτού ξεκινήσω αυτό το τεράστιο επαγγελματικό ταξίδι" έχει πει ο Έλμπα για την αγάπη του στο kick boxing και σήμερα επιβεβαιώνει κάτι ακόμη.

"Δεν κοιμάμαι με τη Madonna. Μην πιστεύετε ό,τι σας λένε..."

idris tweet

ΔΗΜΟΦΙΛΗ