ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Δεν έχω κανένα καρκίνο!». O Bαλ Κίλμερ διαψεύδει τον Μάικλ Ντάγκλας

«Δεν έχω κανένα καρκίνο!». O Bαλ Κίλμερ διαψεύδει τον Μάικλ Ντάγκλας

Δύο 24ωρα μόλις πριν ο Μάικλ Ντάγκλας σόκαρε το κοινό σε δημόσια συζήτηση του με τον Τζόναθαν Ρος όταν αποκάλυψε, χωρίς απαραίτητα να ρωτήθηκε ποτέ κάτι για αυτό" ότι ο συμπρωταγωνιστής του από το παρελθόν, Βαλ Κίλμερ, "πάσχει από καρκίνο του φάρυγγα, δεν είναι καλά στην υγεία του". Όλοι υπέθεσαν ότι ο Κίλμερ χάνει τη μάχη του με την ασθένεια, όχι όμως ο ίδιος.

Ο Κίλμερ έδωσε τη δική του απάντηση για την κατάσταση της υγείας του στο Facebook με σχετική ανάρτηση που διαψεύδει τις φήμες και όλα όσα ερήμην του είπε ο Ντάγκλας για τον ίδιο.

"Αγαπάω τον Μάικλ Ντάγκλας αλλά έχει παραπληροφορηθεί. Η τελευταία φορά που του μίλησε ήταν δύο χρόνια πριν όταν του ζήτησα κάποιον γιατρό για να εξετάσει ένα εξόγκωμα στο λαιμό μου, λίγο πριν ξεκινήσω την περιοδεία μου για το θεατρικό μου CITIZEN TWAIN. Τελικά επισκέφθηκα από πανεπιστημιακούς γιατρούς στο UCLA οι οποίοι δεν βρήκαν κανέναν καρκίνο. Ακόμη η γλώσσα μου πρήζεται και αναρρώνω σταδιακά. Έκανα τρεις ταινίες την τελευταία χρονιά, μια από τις οποίες σκηνοθέτησα και παρουσιάζω σε αίθουσες ο ίδιος για να έχω επαφή και με το κοινό" έγραψε.

"Κάποιοι έχουν ερμηνεύσει λάθος τη σιωπή μου γιατί προτιμώ να μην μιλάω και να προσεύχομαι και να επενδύω στην Αγάπη" προσθέτει. "Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Αν και νιώθω ευγνωμοσύνη για την στήριξη από τον κόσμο θέλω να ξεκαθαρίσω την κατάσταση της υγείας μου για να μην υπάρχουν παρανοήσεις. Είμαι σίγουρος ότι ο Μάικλ Ντάγκλας, ένας αφοσιωμένος φίλος, δεν είχε κακές προθέσεις" αναφέρει.

Την ίδια στιγμή άτομα του φιλικού περιβάλλοντος του επιβεβαίωσαν στην Page Six ότι ο Κίλμερ επέστρεψε στην εργασία του.

Αυτό είναι το τελευταίο κεφάλαιο στις περιπέτειες του Κίλμερ με την υγεία του και τις φήμες γύρω από αυτή. Σε παλιότερες δηλώσεις ο 56χρονος ηθοποιός είχε διαψεύσει τα ρεπορτάζ που έκαναν λόγο ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας ενώ ο ίδιος είχε ισχυριστεί, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, ότι είχε υποβληθεί σε μία επέμβαση στο λαιμό του, διαψεύδοντας ωστόσο ότι πάσχει από καρκίνο.

VALART

Ο ηθοποιός έχει προγραμματίσει να εμφανιστεί, στο Λος Άντζελες στις 10 και στις 17 Νοεμβρίου στην προβολή της ταινίας του , που βασίζεται στο ζωντανό σόου του.

Επιπλέον ο ίδιος αφοσιώνεται στην τέχνη του καθώς ο Κίλμερ πρόσφατα ξεκίνησε μια νέα καριέρα ως γλύπτης καθώς έχει κατασκευάσει ένα γλυπτό, το οποίο πουλήθηκε έναντι 150 χιλιάδων δολαρίων στην μπουτίκ Just One Eye, του Λος Άντζελες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ