ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Mε χώρισε η Σαϊεντολογία». Η Μαράϊα Κάρεϊ απαιτεί $50 εκατ. από τον πρώην της Τζέιμς Πάκερ

«Mε χώρισε η Σαϊεντολογία». Η Μαράϊα Κάρεϊ απαιτεί $50 εκατ. από τον πρώην της Τζέιμς Πάκερ

Εκείνος επιμένει ότι τη χώρισε για τις σπατάλες και τα τερτίπια της ως ντίβα που κούρασαν τόσο τον ίδιο όσο και την αστή μητέρα του. Εκείνη έχει άλλη άποψη την οποία φροντίζει να δημοσιοποιεί με κάθε τρόπο. Η Μαράϊα Κάρεϊ δεν θα αφήσει τον πρώην αρραβωνιαστικό της, επιχειρηματία Τζέιμς Πάκερ, να φύγει χωρίς κόστος από κοντά της.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Page Six η Σαϊεντολογία είναι αυτή που ευθύνεται για το δράμα στη ζωή της. Η Μαράια Κάρεϊ κατηγορεί την Εκκλησία της Σαϊεντολογίας ως υπεύθυνη για τον χωρισμό της με τον αρραβωνιαστικό της Τζέιμς Πάκερ, αν και προετοιμάζονταν για τον γάμο τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η ντίβα της μουσικής βιομηχανίας πιστεύει ότι ο διευθυντής των επιχειρήσεων Πάκερ, Τόμι Ντέιβις, και πρώην μέλος της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας είναι αυτός που "δηλητηρίασε" τη σχέση της με τον μεγιστάνα των καζίνο.

https://www.instagram.com/p/p

Επιπλέον άτομα που βρίσκονται κοντά στην Κάρεϊ υποστηρίζουν ότι ο Ντέιβις έχει αναλάβει τον οικονομικό έλεγχο της εταιρίας και έχει θέσει τον Αυστραλό δισεκατομμυριούχο σε ένα πρόγραμμα "αποτοξίνωσης" από τις σπατάλες και τους πειρασμούς.

Το πρόγραμμα είναι γνωστό στους κύκλους της εκκλησίας ως "αποκάθαρση" και απαιτεί από τον Πάκερ να "αποσυνδεθεί" από την ντίβα της μουσικής.

Από την άλλη, πηγές που βρίσκονται κοντά στον 49χρονο Πάκερ υποστηρίζουν ότι ο χωρισμός με την 46χρονη Κάρεϊ οφείλεται στο γεγονός ότι είναι υπερβολικά σπάταλη, αλλά και γιατί είχε αντιρρήσεις για το ριάλιτι που έχει γυρίσει η τραγουδίστρια και το οποίο κάνει πρεμιέρα στις αρχές Δεκεμβρίου, για το τηλεοπτικό δίκτυο E!

https://www.instagram.com/p/p

Μάλιστα ο χωρισμός σημειώθηκε όταν τον Σεπτέμβριο η τραγουδίστρια βρίσκονταν στην Ελλάδα για διακοπές και της ζητήθηκε να αποχωρήσει από το γιοτ του μεγιστάνα και να επιστρέψει στο σπίτι της, αφήνοντάς την έκπληκτη.

Έκτοτε, αναφέρει το δημοσίευμα της Page Six, η τραγουδίστρια δεν έχει συναντήσει τον Πάκερ. Την ίδια στιγμή όπως αναφέρει η DailyMail ο Πάκερ και η Κάρεϊ είχαν συντάξει προγαμιαίο συμβόλαιο το οποίο όμως δεν υπογράφηκε ποτε. Σύμφωνα με αυτό η Κάρεϊ διεκδικεί 50 εκατομμύρια δολάρια για ψυχική οδύνη.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ