ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ξόδεψε 60.000 δολάρια για να μοιάσει στην Ιβάνκα Τραμπ

Ξόδεψε 60.000 δολάρια για να μοιάσει στην Ιβάνκα Τραμπ
heraldnews

Ιδιαίτερα επίπονη και ακριβή αποδείχθηκε η αγάπη που τρέφει μια μητέρα τριών παιδιών από τις ΗΠΑ για την μεγάλη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ίβανκα.

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Τίφανι Τέιλορ αποφάσισε να πάψει να θαυμάζει την όμορφη κυρία Τραμπ από τα περιοδικά και να γίνει είδωλο της.

Βρήκε έναν πλαστικό χειρουργό, του έδωσε την φωτογραφία της Ιβάνκα που της άρεσε περισσότερο και αμέσως ξεκίνησε μια σειρά επεμβάσεων για να γίνει ίδια με την κόρη του νέου πλανητάρχη.

«Μου αρέσουν τα κλασικά της χαρακτηριστικά», λέει η Τέιλορ. «Έχει πολλά κομψά και όμορφα στοιχεία στο πρόσωπό της».

Μέσα σε εννέα μήνες η κυρία Τέιλορ έκανε μια σειρά επεμβάσεων για να ολοκληρώσει την μεταμόρφωσή της που της κόστισαν 60.000 δολάρια.

Έκανε δύο επεμβάσεις στήθους, λιποαναρρόφηση, ενέσεις στα ζυγωματικά, ένα μίνι λίφτινγκ προσώπου και ματιών, δύο επεμβάσεις στη μύτη και μια στα μάτια, για να τα κάνει να μοιάζουν πιο ανοιχτά.

Η ίδια λέει ότι ο πόνος και τα χρήματα άξιζαν απολύτως και περήφανα περιφέρει το νέο της «Ιβανκικό» πρόσωπο.

«Νιώθω πιο φίνα και έτοιμη να κατακτήσω τον κόσμο», λέει η Τέιλορ που δεν νομίζει ότι είναι ίδια με την Τραμπ, αλλά μοιάζει με τον εαυτό της «με χαρακτηριστικά που έχουν διαμορφωθεί με βάση εκείνη».

Παρότι έχει περάσει από μια μακρά περίοδο πλαστικών επεμβάσεων η ίδια δεν αποκλείει να βρεθεί ξανά στο χειρουργικό τραπέζι.

2016 10 20T111305Z 1 MTZGRQECAKCFHXQ0 RTRFIPP 0 USA ELECTION DEBATE

(REUTERS/Mike Blake)

«Νιώθω πως υπάρχει ακόμη ένα μικρό καρουμπαλάκι στη μύτη μου, αλλά λένε ότι η ίαση διαρκεί μέχρι και έναν χρόνο, γι ‘ αυτό θα περιμένω», λέει. «Ίσως αργότερα ξανακάνω λιποαναρρόφηση και μια επέμβαση στην κοιλιά μου, αν κάνω περισσότερα παιδιά. Θα βάλω επιθέματα, θα κάνω μπότοξ και μετά θα σταματήσω».

Ο Ρόμπερτ Ρέι, πλαστικός χειρούργος που δεν έχει ασχοληθεί με την Τέιλορ, αποκαλύπτει πως είναι πολύ κοινό πελάτες να βασίζουν τις επεμβάσεις τους σε σταρ που θαυμάζουν.

«Είναι πολύ κοινό ασθενής να έρθει στο ιατρείο και να φέρει μαζί του μια φωτογραφία κάποιου, συνήθως ενός σελέμπριτι, για να μου δείξει πως θέλει να γίνει», λέει ο γιατρός.

«Είναι πολύ βοηθητικό καθώς, για παράδειγμα, ξέρουμε το μέγεθος του στήθος ή του πισινού που θέλουν».

Παρότι ο Ρέι ορίζει ως φυσιολογική την χρήση διασήμων ως «καλούπια», το πράγμα χάνει τα όρια του όταν ο ασθενής θέλει να γίνει ακριβώς ίδιος με το μοντέλο.

«Στα 27 χρόνια καριέρας μου πολλοί μου ζήτησαν να γίνουν ακριβώς ίδιοι με κάποιον σελέμπριτι. Συνήθως χρήζουν εξέτασης. (...) Το να θέλεις να γίνεις κάποιος άλλος είναι σοβαρή μορφή δυσμορφικής διαταραχής σώματος και πρέπει να πας σε ψυχίατρο και όχι σε χειρούργο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ