ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πάρις Χίλτον και Κάνιε Ουέστ υπερασπίζονται τον Ντόναλντ Τραμπ

Πάρις Χίλτον και Κάνιε Ουέστ υπερασπίζονται τον Ντόναλντ Τραμπ

Μέχρι την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου, όλοι μπορούσαν απλά να υποθέσουν ποιον ψήφισε η κληρονόμος και επιτυχημένη επιχειρηματίας Πάρις Χίλτον στις τελευταίες προεδρικές εκλογές.

Στην τηλεοπτική της εμφάνιση σε εκπομπή της Αυστραλίας για να προωθήσει ακόμη ένα προϊόν της (το άρωμα της "Gold Rush") η Χίλτον κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση εαν ψήφισε τον Ντόναλντ Τραμπ. Η Πάρις Χίλτον μειδίασε και μετά είπε: "Τον γνωρίζω από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι -οπότε ναι".

Μια εβδομάδα πριν, όταν δημοσιογράφος του ΤΜΖ ρώτησε την Χίλτον ποιον ψήφισε, η κληρονόμος απάντησε: "Η μητέρα μου με έχει συμβουλέψει να μην μιλάω ποτέ για πολιτική και χρήματα". Στο παρελθόν ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ είχε πει στον Χάουαρντ Στερν ότι είχε συναντήσει για πρώτη φορά την Πάρις Χίλτον όταν ήταν μ΄'ολις 12 ετών -"ήταν πανέμορφη" είπε.

Σε παράλληλο χρόνο, κατά τη διάρκεια συναυλίας στο San Jose στα πλαίσια της περιοδείας του Saint Pablo ο Κάνιε Ουέστ μίλησε όπως μιλάει πάντα μπροστά στο κοινό που συνήθως τον αποθεώνει.

Όπως μαρτυρούν αναρτήσεις στο Twitter o Oυέστ είπε στους fan του ότι εαν ψήφιζε (δεν το έκανε) θα ήταν υπερ του Ντόναλντ Τραμπ, σχολίασε την προεκλογική του καμπάνια "απίστευτα ευφυή γιατί λειτούργησε", συμβούλεψε την αφροαμερικανική κοινότητα οφείλει να μην ασχολείται με τα φαινόμενα ρατσισμού "γιατί η Αμερική ΕΙΝΑΙ μια ρατσιστική χώρα" και υπενθύμισε ότι θα κατέβει για πρόεδρος το 2020 -όπως έχει δεσμευθεί στο παρελθόν.

RAPTOR

Πολλοί έφυγαν, ο Κάνιε Ουέστ βρέθηκε αντιμέτωπος με γιουχαρίσματα ωστόσο καθόλη τη διάρκεια της συναυλίας του ο Ουέστ δεν σταμάτησε να χρησιμοποιεί τη σκηνή ως βήμα δημόσιου λόγου -όπως κάνει πάντα.

Ο Κάνιε Ουέστ και ο Ντόναλντ Τραμπ πάντως μοιράζονται κάτι κοινό. Μια μαεστρία να χειρίζονται τα media και τα πλήθη ανάλογα με την ατζέντα τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ