ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Kάνιε Ουέστ νοσηλεύεται. Ανησυχίες για την ψυχική του υγεία

Ο Kάνιε Ουέστ νοσηλεύεται. Ανησυχίες για την ψυχική του υγεία

Ο μουσικός, σχεδιαστής μόδας και σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Ουέστ νοσηλεύεται στο UCLA Medical Center. Όπως ανέφερε πρώτο το NBC το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες δέχθηκε κλήση για ένα περιστατικό και στη συνέχεια "έκρινε ότι η περίπτωση χρίζει ιατρικής βοήθειας".

To ΝΒC έκανε λόγο για έναν άντρα που στεκόταν στα πόδια του και ήταν εξανλτημένος, ωστόσο άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες υποστηρίζουν ότι ο Κάνιε Ουέστ "δεν μπορούσε να κρατηθεί όρθιος και αντιστεκόταν στη μεταφορά του στο νοσοκομείο".

Eπιπλέον το ΤΜΖ αναφέρει ότι ο Ουεστ μεταφέρθηκε με χειροπέδες στο Ι.Κ. αλλά η είδηση δεν επιβεβαιώνεται από τους ανθρώπους του καλλιτέχνη. Ο μάνατζερ του Κάνιε Ουέστ επιβεβαίωσε στους New York Times ότι ο καλλιτέχνης και σχεδιαστής μόδας ήταν συνεργάσιμος και οικειοθελώς μεταφέρθηκε στο UCLA Medical Center για ιατρική αξιολόγηση.

Η Κιμ Καρντάσιαν, αν και εχθές επρόκειτο να κάνει την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση της μετά τη ληστεία στο Παρίσι στο Angel Ball, δεν εμφανίστηκε ούτε στην κλινική, ούτε στην εκδήλωση.

Η μητέρα και πεθερά του Ουέστ Κρις Τζένερ μίλησε για έναν “εξαντλημένο από την περιοδεία και τις απαιτήσεις του προγράμματος του Κάνιε Ουέστ” ενώ έκανε λόγο για έλλειψη ύπνου που ταλαιπωρεί τον Ουέστ. “Χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση” είπε στην τηλεοπτική εκπομπή Extra.

Η νοσηλεία του Ουέστ συνέβη μετά από την απροσδόκητη ακύρωση 21 εμφανίσεων του στα πλαίσια της περιοδείας του “Saint Pablo”. Η κίνηση αυτή θα του κοστίσει περίπου 25 εκατ. δολάρια, όσα δηλαδή είναι και η αξία των εισιτηρίων που έχουν πωληθεί και θα επιστραφούν στο 100% της αξίας τους στους έξαλλους από τα όλα όσα κάνει τελευταία fan του καλλιτέχνη.

kanye west cancels saint pablo tour 1

Το δημόσια ξέσπασμα του Κάνιε Ουέστ από τη σκηνή στις τελευταίες εμφανίσεις του έχει θορυβήσει πολλούς. Το Σαββατοκύριακο ο Ουέστ εξαπέλυσε σφοδρό κατηγορητήριο εναντίον της Beyonce και του συζύγου της Jay Z. Στην προτελευταία εμφάνιση του στο Σακραμέντο και αφού καθυστέρησε μιάμιση ώρα να εμφανιστεί στη σκηνή ο Ουέστ τραγούδησε τρία μόλις κομμάτια και μετά επιτέθηκε στην Queen B λέγοντας ότι είναι “πληγωμένος καθώς έμαθε ότι η καλλιτέχνιδα αρνείται να δώσει το παρόν σε τελετές και μουσικά βραβεία εκτός και αν είναι νικήτρια της βραδιάς” ενώ παρακάλεσε τον σύζυγο της Jay Z να του τηλεφωνήσει.

“Τηλεφώνησέ μου αδελφέ μου, δεν μου τηλεφωνείς πλέον Jay Z, γνωρίζω ότι έχεις δολοφόνους, σε παρακαλώ μην τους στείλεις για το κεφάλι μου. Τηλεφώνησέ μου, μίλησε μου ως άνδρας προς άνδρα” είπε ο Κάνιε Ουεστ. Στη συνέχεια ο Ουεστ επιτέθηκε στα “συστημικά media” και αποχώρησε από τη σκηνή με το κοινό να τον γιουχάρει και να του φωνάζει υβριστικά συνθήματα.

Λίγα 24ωρα πριν ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν είχε προκαλέσει σοκ όταν κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Σαν Χοσέ είπε ότι εάν ψήφιζε σε αυτές τις εκλογές θα το έκανε για τον Ντόναλντ Τραμπ. Κανείς δεν κατάλαβε πως άλλαξε θέση και χρώμα καθώς κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας ο Ουέστ συνόδευε την Beyonce και τον Jay Z σε πολλές εκδηλώσεις υπέρ της Χίλαρι Κλίντον ενώ και η Κιμ Καρντάσιαν έκανε καμπάνια υπέρ της.

jayzbeyoncekanye

Το Twitter καθιέρωσε ήδη το hashtag για την ανησυχητική νοσηλεία του Κάνιε Ουέστ. #PrayForKanye (προσευχηθείτε για τον Kanye) είναι οι αναρτήσεις συμπάθειας προς τον καλλιτέχνη που βρίσκεται στα όρια του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ