ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το FBI αθώωνει τον Μπραντ Πιτ

Το FBI αθώωνει τον Μπραντ Πιτ
Reuters

Με ανακοίνωση του το FBI επιβεβαιώνει ότι ο Μπραντ Πιτ δεν θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για επιθετική συμπεριφορά προς τα παιδιά του και πιο συγκεκριμένα τον Μάντοξ, σε περιστατικό που υποτίθεται ότι είχε συμβεί σε ιδιωτικό αεροσκάφος της οικογένειας.

Η σύζυγός του Αντζελίνα Τζολί είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου πέντε ημέρες μετά το περιστατικό, κάνοντας λόγο για "αγεφύρωτες διαφορές" και παλεύει να διατηρήσει την επιμέλεια των έξι παιδιών που μέχρι σήμερα ανέτρεφε μαζί με τον Μπραντ Πιτ.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της Τζολί, η ηθοποιός ήταν "ενοχλημένη από τις καταχρήσεις του πρώην συζύγου της και τις εκρήξεις οργής που τις συνόδευαν". Σε ανακοίνωση του το FBI επιβεβαιώνει την αθωότητα του Πιτ.

Σε απάντηση προς τους ισχυρισμούς μετά από μια πτήση που μετέφερε τον κ. Μπραν Πιτ και τα παιδιά του, το FBI προέβη σε εξέταση του περιστατικού και δεν θα συνεχίσει περαιτέρω την έρευνα. Δε θα απαγγελθούν κατηγορίες για αυτό το θέμα".

Ο 52χρονος σταρ επιδιώκει την κοινή νομική και φυσική επιμέλεια των έξι παιδιών του ζευγαριού, τρία από τα οποία έχουν υιοθετηθεί από την Τζολί, ενώ παράλληλα ξεκινάει την επάνοδο του στους δημόσιους προβολείς.

Ο Μπραντ Πιτ περπάτησε πριν από λίγες ημέρες στο κόκκινο χαλί στο Παρίσι, στην πρεμιέρα της ταινίας "Σύμμαχοι" όπου συμπρωταγωνιστεί με την Μαριόν Κοτιγιάρ ενώ "έλαμψε" (σχολίασαν τα media) και στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο.

2016 11 20T210249Z 892020961 S1AEUNYYWGAA RTRMADP 3 FILM ALLIED

Reuters

"Είναι μια οικουμενική ιστορία σχετικά με την εμπιστοσύνη. Εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο που αγαπάς, εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου, εμπιστοσύνη στην δουλειά που κάνεις, την αποστολή σου κι αυτό μου αρέσει περισσότερο από το σενάριο. Σε αυτό επικεντρώνομαι" είπε στο Παρίσι.

Η Αντζελίνα Τζολί συνεχίζει τη δική της καμπάνια ανθρωπισμού καθώς το Σαββατοκύριακο έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά την αίτηση διαζυγίου, μέσα από video που απευθύνει μήνυμα στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο υπέρ της προστασίας των παιδιών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ