ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H προκλητική φωτογράφιση των Καρντάσιαν για τον Κάνιε Ουέστ

H προκλητική φωτογράφιση των Καρντάσιαν για τον Κάνιε Ουέστ

Τη στιγμή που ο Κάνιε Ουέστ εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην κλινική "εξαντλημένος και αφυδατωμένος" η σύζυγος του Κιμ Καρντάσιαν και η αδελφή της Κλόε φιγουράρουν στο εξώφυλλο της avant-garde έκδοσης 032c προωθώντας τα συμφέροντα της οικογένειας.

Φωτογραφημένες από τους Mert & Marcus στο οικόπεδο του ζεύγους στην περιοχή Calabasas της Καλιφόρνια (εκεί όπου χτίζουν την επόμενη έπαυλη τους) οι αδελφές Καρντάσιαν παλεύουν με τα χώματα σε ένα editorial τολμηρό και αμφιλεγόμενο.

Φορώντας αποκλειστικά ρούχα από την 3η συλλογή YEEZUS που σχεδίασε ο Κάνιε Ουέστ οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο λογαριασμό του περιοδικού και έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως. Κάποιοι τις βρίσκουν "σκληρά αισθησιακές", άλλοι "ενοχλητικά πρόστυχες".

Η πάλη τους για τις εντυπώσεις είναι ακόμη μια φορά επιτυχημένη καθώς οι αδελφές Καρντάσιαν συνεχίζουν να δίνουν τροφή στη βιομηχανία του θεάματος με nude αποχρώσεις μέσα από τις σελίδες του 032c.

ok

Η κατάσταση του Κάνιε Ουεστ προκαλεί ανησυχία

Καθώς πολλά media αναφέρουν ότι ο Ουέστ εισήχθη σε κλινική "με ψυχωσικό επεισόδιο" η New York Post αλλά και άλλα διεθνή μέσα ασχολείται με ένα σενάριο γεμάτο συμφέροντα και υποθέσεις. Για την εφημερίδα ίσως ο Κάνιε "έστησε" την ψυχική του ασθένεια για να αποφύγει τις ρήτρες εκατομμυρίων από την ακύρωση των εμφανίσεων του στην περιοδεία Saint Pablo.

"Είχε μόλις ακυρώσει την περιοδεία χωρίς σοβαρό λόγο, χωρίς να έχει προηγηθεί τραυματισμός ή να υπάρχει ανωτέρα βία. Το σίγουρο είναι πως θα έχαναν ένα σωρό χρήματα. Ο Κάνιε είναι τρελός, αλλά όχι τόσο τρελός ώστε να μην εισπράξει τα χρήματα της ασφάλειας. Ξέρει πολύ καλά τι κάνει" αναφέρει το δημοσίευμα της NYP.

Παράλληλα το TMZ αναφέρει ότι η ασφαλιστική εταιρία θα αποζημιώσει τον Κάνιε Ουέστ και την επιχείρηση θεάματος που είχε αναλάβει την περιοδεία του σε περίπτωση "που ένα ατύχημα ή ασθένεια... τον εμποδίσει να εμφανιστεί σε μία ή περισσότερες συναυλίες" με το ποσό να ανέρχεται σε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ