ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Οι αλλαγές πάντα τρομάζουν». Η Ναόμι Γουότς σπάει τη σιωπή της για το διαζύγιο

«Οι αλλαγές πάντα τρομάζουν». Η Ναόμι Γουότς σπάει τη σιωπή της για το διαζύγιο

"Νιώθω ότι είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου και θέλω να είστε σίγουροι ότι τα παιδιά μου είναι υγιή και ευτυχισμένα και όλα τα πράγματα θα πάνε καλά. Αυτό ελπίζω για μένα και όλους μας" δήλωσε η Ναόμι Γουότς στο περιοδικό Stellar της The Sunday Telegraph της Αυστραλίας. 

Πρόκειται για την πρώτη εξομολόγηση της μετά το διαζύγιο της από τον Λιβ Σράιμπερ, περίπου δύο μήνες πριν.

"Νιώθω ότι είτε είσαι διάσημος είτε όχι, οι αλλαγές είναι τρομακτικές για όλους" είπε η 48χρονη ηθοποιός από την Αυστραλία στην πρώτη της συνέντευξη μετά το διαζύγιο της από τον 49χρονο Σράιμπερ στο ένθετο της εφημερίδας.

"Νιώθω πως οι αλλαγές πάντα τρομάζουν, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο και μόνο επειδή οι αλλαγές για όλους είναι κάτι νέο και αναρωτιέσαι πώς θα πάνε τα πράγματα από εδώ και ύστερα" συμπλήρωσε η μητέρα δύο αγοριών, του 9χρονου Αλεξάντερ και του 7χρονου Σάμουελ.

Ο Γουότς πέρασε την Ημέρα Των Ευχαριστιών στο εξοχικό της οικογένειας στη Νέα Υόρκη.

NAOMI INSTA

Ο Λιβ Σράιμπερ δεν έχει μιλήσει ακόμη για το γάμο και το διαζύγιο του από την ηθοποιό που ετοιμάζεται να γεμίσει την μικρή οθόνη με τη γοητεία της μέσα από το Netflix.

Η Γουότς πρωταγωνιστεί σην τηλεοπτική σειρά Gypsy που θα κάνει πρεμιέρα το 2017. Tο νέο ψυχολογικό θρίλερ από τον πάροχο έχει αρχικό σχεδιασμό 10 ωριαίων επεισοδίων και αφηγείται την ιστορία της Τζιν Χόλογουεϊ (Γουότς), μία ψυχοθεραπεύτρια, η οποία αρχίζει να εμπλέκεται προσωπικά με τις ζωές των ασθενών της -αν και δεν θα έπρεπε...

stellar

ΔΗΜΟΦΙΛΗ