ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζάστιν Μπίμπερ: Το Instagram είναι του διαβόλου

Τζάστιν Μπίμπερ: Το Instagram είναι του διαβόλου

Παλιότερα, δηλαδή μόλις λίγους μήνες πριν, ο υπερσταρ από τον Καναδά Τζάστιν Μπίμπερ φρόντιζε να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερες αναρτήσεις στο Instagram για να είναι σε επαφή με τα εκατομμύρια των οπαδών του.

Σήμερα, ο 22χρονος σταρ, αποφασίζει να καταφερθεί εναντίον του κοινωνικού δικτύου που κάποτε χρησιμοποίησε ως προωθητικό εργαλείο της δουλειάς και της δημόσιας εικόνας του.

Ο Μπίμπερ, έχοντας πλέον απενεργοποιήσει το λογαριασμό του στο δημοφιλές app media ξεκίνησε πόλεμο εναντίον του. Κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Λονδίνο, περίπου τρεις μήνες μετά την διαγραφή της προσωπικής του σελίδας ο Μπίμπερ είπε:

Ποιος νομίζει ότι θα πρέπει να επιστρέψω στο Instagram; Δεν το νομίζω. Εγώ δεν θέλω να ξαναγυρίσω. Το Instagram είναι του διαβόλου. Είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι το Instagram είναι η κόλαση. Είμαι κατά 90% σίγουρος. Πρέπει να το στείλουμε στην κόλαση και να κλειδώσουμε τον διακομιστή του Instagram" προέτρεψε τους θαυμαστές του. "Δεν ξέρω γιατί μιλάω γι’ αυτό" πρόσθεσε ο τραγουδιστής γελώντας.

BIEBER1

Η εμφάνισή του στο Λονδίνο ήταν η τελευταία της παγκόσμιας περιοδείας του για το 2016. Οι συναυλίες του ποπ σταρ θα ξεκινήσουν και πάλι τον Φεβρουάριο του 2017 από το Μεξικό και θα συνεχιστούν, μεταξύ άλλων, στην Αυστραλία, την Βραζιλία, το Πουέρτο Ρίκο και την Ιταλία.

"Αυτή είναι η τελευταία μας εμφάνιση... και δεν ξέρω τι θα κάνω όταν επιστρέψω στο σπίτι μου. Νιώθω ότι δεν θέλω να κάνω τίποτα... και να τριγυρίζω στο δωμάτιο μου, να βγάλω φωτογραφίες για το Instagram, αλλά να μην τις δημοσιοποιήσω" είπε ο Τζάστιν στους θαυμαστές του. Ο Μπίμπερ ενηλικιώνεται με χιούμορ και σκοράρει, περίπου όπως έκανε με τη Μπαρτσελόνα κάποιες μέρες πριν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ