ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Τομ Κρουζ εξακολουθεί να λέει όχι στη Σούρι και ναι στη Σαϊεντολογία

Ο Τομ Κρουζ εξακολουθεί να λέει όχι στη Σούρι και ναι στη Σαϊεντολογία

Από τότε που ο Τομ Κρουζ και η Κέιτι Χολμς χώρισαν το 2012 ο σταρ του Χόλιγουντ απομακρύνεται από την κόρη του Σούρι Κρουζ ολοένα και περισσότερο. Τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον 54χρονο ηθοποιό να έχει επανασυνδεθεί με την 10χρονη κόρη του, είναι αναληθή, υποστηρίζει με κάθε σιγουριά το Gossip Con και όχι, η Χολμς δεν είναι ανήσυχη για τη σχέση της με την κόρη της που σύμφωνα με τις κίτρινες φυλλάδες "απειλείται από τον ηθοποιό".

Σύμφωνα με το Us Weekly, η 37χρονη ηθοποιός επιθυμούσε για την κόρη της μια κανονική παιδική ηλικία, με παιδιά που δεν έχουν σχέσεις με κύκλους της Σαϊεντολογίας. Από τη στιγμή που η Χολμς αποφάσισε να μην ακολουθήσει τον Τομ Κρουζ στην Εκκλησία που εκείνος πιστεύει, τόσο η ίδια όσο και το παιδί τους παραμένουν αποκομμένες από τη ζωή του ηθοποιού.

Ο σταρ των Επικίνδυνων Αποστολών εξακολουθεί να έχει σχέση με τα δύο παιδιά του Connor και Isabella (αμφότερα μέλη της Σαϊεντολογίας). Η Σούρι όμως παραμένει να είναι το ξεχασμένο παιδί του Κρουζ αν και ανεπιβεβαίωτα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για συνάντηση τους στην Βρετανία τον Ιούλιο, όπου και βρέθηκε ο Τομ Κρουζ για τα 54α γενέθλια του.

https://www.instagram.com/p/p

Ο Κρουζ φέρεται να είναι ερωτευμένος με την 32χρονη Annabelle Wallis, συμπρωταγωνίστρια του στο νέο κινηματογραφικό του εγχείρημα "Τhe Mummy" και δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την Σαϊεντολογία -ούτε για χάρη της Σούρι Κρουζ, ούτε για τη νέα σύντροφο του- ακόμη και αν η πρόθεση ανακυκλώνεται συχνά σε δημοσιεύματα.

https://www.instagram.com/p/p

Η Χολμς εξακολουθεί να κρατάει αποστάσεις από τον πρώην σύζυγο της, κάτι που χρωστά στον δικηγόρο πατέρα της που (σοφά) προστάτεψε την Κέιτι Χολμς με προγαμιαίο ιδιωτικό συμφωνητικό το οποίο κατέθεσε σε 5 διαφορετικές θυρίδες τραπεζών.

"Είναι μια όμορφη θρησκεία"

Ένα μήνα περίπου πριν, όταν ο Τομ Κρουζ βρέθηκε στο Λονδίνο για την πρεμιέρα της ταινίας του Jack Reacher: Never Go Back μία δημοσιογράφος ρώτησε τον ηθοποιό σχετικά με το νέο ντοκιμαντέρ του Louis Theroux με τίτλο My Scientology Movie.

tom

Είναι κάτι που με έχει βοηθήσει απίστευτα στην ζωή μου. Είμαι Σαϊεντολόγος για πάνω από 30 χρόνια. Είναι κάτι που χωρίς αυτό δεν θα ήμουν εδώ που βρίσκομαι σήμερα. Οπότε, είναι μία όμορφη θρησκεία. Είμαι απίστευτα περήφανος" είπε ο Κρουζ σύμφωνα με τη Guardian.

Στο νέο ντοκιμαντέρ παραγωγής BBC ο δημοσιογράφος Theroux επιχειρεί να ρίξει φως στη διαβόητη Εκκλησία της Σαϊεντολογίας είναι έμπλεο ιστοριών που έχουν να κάνουν με εξωγήινες δυνάμεις και μυστηριώδεις διαδικασίες που "ανεβάζουν τα μέλη - πιστούς της σε επίπεδα απόλυτης πνευματικής συνειδητοποίησης προτού φτάσουν την κατάσταση του Λειτουργικού Θήταν".

Αυτό είναι το δεύτερο ντοκιμαντές για την Εκκλησία της Σαϊεντολογίας που κυκλοφόρησε μέσα στο 2016 -έχει προηγηθεί το ντοκιμαντέρ Going Clear: Scientology And The Prison Of Belief.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ