ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Σαρλίζ Θερόν ενσάρκωση του κακού στο πρώτο trailer του Fast & Furious 8

H Σαρλίζ Θερόν ενσάρκωση του κακού στο πρώτο trailer του Fast & Furious 8

"Πατήστε γκάζι!" To νέο, πρώτο επίσημο trailer από το επόμενο, όγδοο κεφάλαιο του υπερεπιτυχημένου κινηματογραφικού franchise Fast and Furious είναι διαθέσιμο και κρύβει πολλά.

Ανατροπές, εκρήξεις, καταδιώξεις, έναν Vin Diesel να προσπαθεί να αναπληρώσει το κενό του Πολ Γουόκερ και κυρίως την Σαρλίζ Θερόν στο ρόλο μιας γυναίκας με σκοτεινή, μάλλον, ατζέντα.

Επιμένοντας στο εκρηκτικό genre οι παραγωγoί του F&F έχουν ήδη επιβεβαιώσει την πρόθεση τους να γυρίσουν δέκα ταινίες, το "The Fate of the Furious" έχει και Ντουέιν Τζόνσον και Βιν Ντίζελ και Τζέισον Στέιθαμ και Κερτ Ράσελ και εννοείται την Θερόν που μετά το Mad Max είναι έτοιμη να κυριεύσει τον κόσμο με ορμή στο ρόλο της Cipher.

Bonus: το μηχανοκίνητο οπλοστάσιο του Fast And Furious 8 είναι το ακριβότερο στην ιστορία του

Από hypercars και muscle cars μέχρι εντυπωσιακά ερπυστριοφόρα και άρματα μάχης το Fast & Furious 8 υπόσχεται πολλή οργή και γκάζι τον Απρίλιο του 2017, όταν και θα βγει στις αίθουσες. Η Michelle Rodriguez που ενσαρκώνει την Letty Ortiz, σύζυγο του Dom Toretto, κάνει λόγο για έναν "αυτοκινητικό παράδεισο" που έχει κόστος περισσότερα από 17 εκατομμύρια δολάρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ