ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πιρς Μόργκαν: «Υπερβολές όσα λέει η Gaga για το βιασμό της»

Πιρς Μόργκαν: «Υπερβολές όσα λέει η Gaga για το βιασμό της»

Είναι ένας από τους πλέον αμφιλεγόμενους (και μισητούς) τηλεοπτικούς δημαγωγούς και ένας δημοσιογράφος που απολύθηκε από το CNN για την πολύ κακή καριέρα του στην TV. Ωστόσο ο 51 χρονος Πιρς Μόργκαν εξακολουθεί να έχει βήμα στην τηλεόραση (ναι, κανείς δεν ισχυρίστηκε ποτέ ότι ο τηλεοπτικός φακός αντιπαθεί όσους και εμείς, μάλλον το αντίθετο) και βέβαια εξακολουθεί να γράφει τοξικά tweets για να συζητηθεί.

Μια εβδομάδα μετά τον εμετό στον κουβά για το "ανάρμοστο" twerking της Μαντόνα (για τον Μόργκαν η διασκέδαση ανήκει στους ανήλικους) ο παρουσιαστής του πρωινού σόου “Good Morning Britain” Μόργκαν χαρακτήρισε "ματαιόδοξες αρλούμπες όλα όσα είπε η Lady Gaga για τον βιασμό και το μετατραυματικό στρες" που την στοιχειώνει.

Σε συνέντευξη της στις 6 Δεκεμβρίου στην εκπομπή “Today” η Gaga εκμυστηρεύθηκε τα παρακάτω:

"Πάσχω από ψυχασθένεια. Πάσχω από PTSD (post-traumatic stress disorder). Δεν το έχω πει σε κανέναν, μέχρι σήμερα. Αλλά η ευγένεια που μου έδειξαν οι γιατροί κι η οικογένειά μου, και οι φίλοι μου, με έσωσε".

morgan1

Ο παρουσιαστής υποστηρίζει ότι χρησιμοποίησε την τελευταία “αποκάλυψη” για να προωθήσει την καριέρα της γράφοντας:

"Και η Lady Gaga και η Μadonna έχουν ισχυριστεί ότι έχουν πέσει θύματα βιασμού, πολλά χρόνια μετά το συμβάν. Ούτε καταγγελία στην αστυνομία, ούτε απαγγελία κατηγορίας, ούτε δίκη. Δεν θα πίστευα, αυτομάτως, ό,τι ισχυρίζεται η Lady Gaga ή η Μadonna για τη ζωή της".

"Προέρχομαι από μια μεγάλη οικογένεια στρατιωτικών. Θυμώνω όταν διασημότητες αρχίζουν να επικαλούνται “PTSD” για οτιδήποτε, με σκοπό να προωθήσουν τις καριέρες τους" επέμεινε.

morgan2

Η Lady Gaga προθυμοποιήθηκε να μιλήσει μαζί του για να τον "μορφώσει" σχετικά με το μετατραυματικό στρες, την σεξουαλική κακοποίηση, το βιασμό και όλους εκείνους τους λόγους για τους οποίους πολλοί δεν καταγγέλλουν βιασμούς.

morgan3

Ο Μόργκαν απάντησε ειρωνικά σημειώνοντας ότι θαυμάζει την πρόθεση της Gaga να του παραχωρήσει συνέντευξη μετά την κριτική του. "Θα φορέσω το κρεάτινο κοστούμι μου" έγραψε πυροδοτώντας μια απάντηση που θα ταίριαζε σε Μητέρα των Τεράτων -ή των Δράκων αν είσαι φανατικός της Ταργκάριεν.

"Εαν εξακολουθείς να με ντροπιάζεις επειδή συμφώνησα να μιλήσω μαζί σου ευχαρίστως να μιλήσω σε κάποιον άλλον".

morgan4

Μετά έβγαλε στο YouTube της το νέο video clip της "Million Reasons". O Mόργκαν δεν απάντησε ακόμη αλλά η Gaga και τα κορίτσια της είναι πρόθυμα να μιλήσουν με όλους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ