ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το διαζύγιο χάρισε στον Μπραντ Πιτ την 1η θέση στη Google για το 2016

Το διαζύγιο χάρισε στον Μπραντ Πιτ την 1η θέση στη Google για το 2016
REUTERS

Μπορεί η βασίλισσα της χρονιάς για τη μηχανή αναζήτησης της να είναι η Μέγκαν Μαρκλ μια γυναίκα που ήρθε στο προσκήνιο κυρίως γιατί ίσως είναι αυτή που θα οδηγήσει τον πρίγκιπα Χάρι στο ναό, ωστόσο ο βασιλιάς της Google στη δική της ανασκόπηση της χρονιάς είναι ο πρόσφατα διαζευγμένος Μπραντ Πιτ.

Ο σταρ και πρώην σύζυγος της Αντζελίνα Τζολί "σκαρφάλωσε" στην πρώτη θέση της λίστας με τους πιο δημοφιλείς άνδρες ηθοποιούς, προφανώς μετά την είδηση της ακύρωσης του όρου Brangelina και το πολύκροτο διαζυγίου του.

Ο Μπραντ Πιτ που έχει αθωωθεί πανηγυρικά από το FBI το οποίο έκλεισε και επισήμως την έρευνα για κακοποίηση που αφορούσε τον ίδιο και τον γιο του Μάντοξ μετά από περιστατικό τον περασμένο Σεπτέμβρη κατά τη διάρκεια πτήσης με ιδιωτικό τζετ της οικογένειας που προσγειώθηκε στο Λος Αντζελες, συνεχίζει να δίνει μάχη για την επιμέλεια των παιδιών του.

Ο χωρισμός των Τζολί-Πιτ θεωρήθηκε ένα από τα μεγάλα σοκ στη light ειδησεογραφία και συνεχίζει να απασχολεί τα media με τα στρατόπεδα να είναι χωρισμένα ανάμεσα σε εκείνους που πιστεύουν Εκείνη και άλλους που υπερασπίζονται εκείνον. Μέχρι στιγμής, οι πρώην σύζυγοι, έχουν καταλήξει σε μια συμφωνία κατά την οποία εκείνη κρατάει τα παιδιά ενώ εκείνος δικαιούται για την ώρα “θεραπευτικές επισκέψεις”.

BRAD2

Tη λίστα συμπληρώνουν ο Άνταμ Ντράιβερ (βλ. Star Wars), o εραστής της Τέιλορ Σουίφτ Τομ Χίντλεστον και (παράλογα) ο Τέιλορ Λότνερ.

Οι 10 δημοφιλέστεροι ηθοποιοί στη Google για το 2016

1. Μπραντ Πιτ

2. Τομ Χίντλεστον

3. Άνταμ Ντράιβερ

4. Τζέσε Ουίλιαμς

5. Τομ Χόλαντ

6. Τζέφρι Ντιν Μόργκαν

7. Τόμας Γκίμπσον

8. Σεμπάστιαν Σταν

9. Τέιλορ Λότνερ

10. Λιν- Μάνουελ Μιράντα

Ο newcomer Τομ Χόλαντ είναι ο νέος Spider-Man στο reboot του ήρωα από τη Sony. Ο Τομ Χόλαντ θα είναι ο νέος Πίτερ Πάρκερ έχοντας εντυπωσιάσει τους παραγωγούς με τις ερμηνείες του στο "The Impossible" του Χουάν Αντόνιο Μπαγιονά και στο τηλεοπτικό "Wolf Hall". Ο 20χρονος Χόλαντ διαδέχεται τους Τόμπι Μαγκουάιαρ και Άντριου Γκάρφιλντ. Η νέα περιπέτεια του Spider-Man θα βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2017 σε σκηνοθεσία Τζον Γουάτς.

holland spiderman childrenshospital 195534

ΔΗΜΟΦΙΛΗ