ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιατί η Αβρίλ Λαβίν κατηγορεί τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ για bullying

Γιατί η Αβρίλ Λαβίν κατηγορεί τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ για bullying
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΡΑ/PHOTOSHOT/GARY LEE

Πριν λίγες μέρες, ο ιδρυτής του Facebook παρουσίασε τον προσωπικό βοηθό τεχνητής νοημοσύνης του, ο οποίος έχει τη φωνή του Μόργκαν Φρίμαν, τον Javis.

Σε ένα από τα βίντεο που δημοσίευσε ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ στον λογαριασμό του παρουσιάζοντας τον Javis, ο οποίος παίζει και μουσική, του ζήτησε να παίξει ορισμένα καλά τραγούδια του καναδικού συγκροτήματος Nickelback. Ο βοηθός, με χιούμορ απάντησε: "Δεν υπάρχουν καλά τραγούδια των Nickelback". Μετά από μια παύση, ο Ζάκερμπεργκ προσθέτει «Σωστά, ήθελα απλώς να σε δοκιμάσω».

Και η Αβρίλ, πρώην σύζυγος του Τσαντ Κρόγκερ, έγινε έξαλλη και κατηγορεί σε δημόσια επιστολή της στο Twitter τον Mr. Facebook για μπούλινγκ.

Σε αυτή γράφει:

Αγαπητέ Μαρκ,

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τα προϊόντα σου. Σε κάποιους αρέσουν σε άλλους όχι. Όπως και να ΄χει, παρά το γεγονός ότι δικαιούσαι να έχεις προσωπικό γούστο στη μουσική, βρίσκω το αστείο σου εις βάρος των Nickelback κακόγουστο.

Όταν έχεις μια τόσο ισχυρή φωνή όσο η δική σου, πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός με όσα λες ώστε να μην προωθείς το bullying, ειδικά με όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο σήμερα.

Να σημειωθεί πως ο ίδιος ο Ζάκερμπεργκ, δεν έχει απαντήσει ακόμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ