ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οι Ρώσοι πίσω από το πρωτοχρονιάτικο φιάσκο της Μariah Carey;

Οι Ρώσοι πίσω από το πρωτοχρονιάτικο φιάσκο της Μariah Carey;

Το Ίντερνετ αναζητά την αλήθεια. Από τους πιο ψύχραιμους που αντιλήφθηκαν ότι το τραγικό της εμφάνισης της Οι Μariah Carey (Μαράϊα Κάρεϊ) ήταν αποτέλεσμα κακής προετοιμασίας και έτσι είναι, στους άλλους που θεωρούν ότι φταίει η παραγωγή που δεν είχε φροντίσει για το μικρόφωνο και το ακουστικό της εορταστικής ντίβας στους χρήστες του Twitter που υπέθεσαν (αστειευόμενοι και επίκαιροι) πολλά.

Ανάμεσα σε όλα “οι Ρώσοι μποϊκόταραν την ερμηνεία της Μαράϊα Κάρεϊ” γιατί έτσι.

Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Η Μαράϊα Κάρεϊ υποτίθεται ότι έπρεπε να τραγουδήσει ή ουσιαστικά να κάνει καλό, συγχρονισμένο lip-sync στην Times Square, αυτό δεν συνέβη, παραδόθηκε στη στιγμή και αποχώρησε ως κυρία χωρίς να δώσει και πολλές εξηγήσεις ή να απολογηθεί. Αυτά συμβαίνουν.

Το ίδιο ήταν και το μήνυμα της στα social media. Εκεί το αυτά συμβαίνουν είναι Shit Happens και πολλά emoji.

Στο παιχνίδι ποιος θα πληρώσει το κόστος μιας κακής τηλεοπτικής στιγμής, η ντίβα ή η εταιρία παραγωγής ο πόλεμος μαίνεται με την Κάρεϊ να ισχυρίζεται ότι δεν φρόντισαν να έχει καν επιστροφή στον ήχο οπότε πως να τραγουδήσει σωστά και την εταιρία Dick Clark Productions να της απαντά ότι όλα όσα λέει για ακουστικό που δεν δούλευε είναι ψέμματα και εκείνοι ξέρουν τι σημαίνει live εμφάνιση σε πρωτοχρονιάτικες μεταδόσεις εδώ και μισό αιώνα.

Η Μαράϊα Κάρεϊ όχι, μάλιστα έκαναν λόγο ότι η ασχετοσύνη της MC και του επιτελείου της ήταν τέτοια ώστε ρώτησαν τι ώρα είναι η αλλαγή του χρόνου.

Εαν αυτό ισχύει ίσως μπερδεύονται με τα timezones. Η Μαράϊα Κάρεϊ χειρίστηκε το ατύχημα σαν αφεντικό (σσ. ελεύθερη απόδοση του like a boss). Μπορεί και όχι.

Βοnus

Τα απομονωμένα φωνητικά της Mαράϊα Κάρεϊ από εορταστική εκδήλωση τρία χρόνια πριν αποδεικνύουν ότι η τραγουδίστρια, επιχειρηματίας και τηλεπερσόνα σε στιγμές τραγουδάει όπως εμείς -στο μπάνιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ