ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Disney: Τι σχέση έχουν τελικά Frozen και Ταρζάν (pics)

Disney: Τι σχέση έχουν τελικά Frozen και Ταρζάν (pics)
Disney

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στον κόσμο της Disney από μια θεωρία που συνδέει δύο αγαπημένες ταινίες, το Frozen και τον Ταρζάν. Οι φανατικοί των ταινιών βρήκαν τα κοινά στοιχεία στην πλοκή των παραγωγών και κατέληξαν πως ο Ταρζάν είναι ο χαμένος αδελφός της Άννα και της Έλσα.

Η ιστορία θέλει τους γονείς των κοριτσιών να χάνονται στην θάλασσα και να πεθαίνουν. Οι γονείς του Ταρζάν, πέφτουν επίσης θύμα ναυαγίου, καταλήγουν σε ένα ερημικό νησί, με τον νεογέννητο τότε πρωταγωνιστή, και χάνουν την ζωή τους από επίθεση λεοπάρδαλης. Αυτό το ναυάγιο είναι που έχει «φουντώσει» τα σενάρια της συγγένειας.

Χρήστες του διαδικτύου θεωρούν πως οι γονείς της Έλσα και της Άννα έκαναν τον Ταρζάν κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους και ήταν αυτοί που πέθαναν από την λεοπάρδαλη, θέλοντας να σώσουν το παιδί τους.

Ο Κρις Μπακ, ένας από τους σκηνοθέτες του Frozen, πυροδότησε ακόμη περισσότερο τις φήμες της συγγένειας των αγαπημένων ηρώων κατά την διάρκεια ερωταποκρίσεων στο Reddit.

via GIPHY

Είπε πως ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Arendelle, οι γονείς των δύο κοριτσιών δηλαδή, δεν πέθαναν στο ναυάγιο αλλά μαζί με το νεογέννητο αγοράκι τους ξεβράστηκαν στην ακτή της ζούγκλας και έχτισαν ένα σπιτάκι, πριν να φαγωθούν από μια λεοπάρδαλη. Η αφήγηση έφερε στο μυαλό πολλών την αρχή της ιστορίας του Ταρζάν.

Δυστυχώς χρήστης του Facebook παίρνει την χαρά μέσα από τα χέρια των θεατών, δείχνοντας τα κενά που προκύπτουν στα σενάρια και των δύο ταινιών από την πιθανή συγγένεια.

«Είναι απίθανο. Στο ημερολόγια της Τζέιν (η γυναίκα του Ταρζάν) αναφέρεται ότι η χρονική περίοδος είναι μεταξύ 1880-1895.» «Αν δούμε τον πιλότο του Frozen μπορούμε να πούμε ότι η χρονική περίοδος της ταινίας είναι γύρω στα 1780, σχεδόν έναν αιώνα πριν γεννηθεί ο Ταρζάν».

via GIPHY

Και ο ίδιος ο Μπακ βέβαια έκανε αργόετερα μια δήλωση που κινείται στην ίδια κατεύθυνση. «Λέω ότι θέλει να ακούσει ο κόσμος. Αν θέλετε να δημιουργήσετε σχέση μεταξύ τους, τότε κάντε το. Αυτό είναι το πνεύμα της Disney».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ