ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Nικόλ Κίντμαν: η σταρ της Vogue έτοιμη για το πέμπτο της παιδί

Nικόλ Κίντμαν: η σταρ της Vogue έτοιμη για το πέμπτο της παιδί

Με το 2017 να μοιάζει η χρονιά ενός comeback που πολλοί απολαμβάνουν, η 49χρονη Νικόλ Κίντμαν επιστρέφει στις πολλές, αποκαλυπτικές, συνεντεύξεις μιλώντας για το επάγγελμα που αγαπάει αλλά κυρίως το ρόλο που υπηρετεί. Αυτόν της μητέρας που απολαμβάνει περισσότερο από κάθε άλλο.

Η Αυστραλή ηθοποιός, που έχει τέσσερα παιδιά, τα δύο με τον νυν σύζυγό της Κιθ Έρμπαν και τα άλλα δύο με τον Τομ Κρουζ, μίλησε ανοιχτά για τις ελπίδες που τρέφει ώστε στο τρέχον έτος να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί.

Αναφερόμενη σε προηγούμενες εμπειρίες της είπε ότι πίστευε πως οι πιθανότητες να γεννήσει ένα παιδί ήταν ελάχιστες κι αυτό την οδήγησε στο να αποφασίσει την 6χρονη Φέιθ να την αποκτήσει μέσω παρένθετης. Τώρα όμως οι ελπίδες της αναζωπυρώθηκαν.

Εξακολουθώ να έχω ελπίδες ότι κάτι μπορεί να συμβεί εντός του έτους. Ο Κιθ κι εγώ θέλουμε πολύ να έχουμε περισσότερα μωρά" είπε στο περιοδικό Event: "Η γιαγιά μου γέννησε τη μητέρα μου στα 49 της χρόνια. Θα είμαι απέραντα ευτυχισμένη κι απλά θα το υποδεχτώ με ανοιχτές αγκάλες. Τα παιδιά είναι η χαρά της ζωής μου" πρόσθεσε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, την 25χρονη Ιζαμπέλα και τον 21χρονο Κόνορ τα υιοθέτησε όταν ήταν παντρεμένη με τον Τομ Κρουζ.

Οι φωτογραφίες από το πρόσφατο εξώφυλλο της στη Vogue Αυστραλίας υπενθυμίζουν σε όλους ότι η Κίντμαν μπορεί να είναι κομψή ακόμη και στα χωράφια -αρκεί να τη φωτογραφίζει ο Will Davidson και να είναι ντυμένη με δημιουργίες των οίκων Louis Vuitton, Dior, Celine ή Erdem.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ