ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Ένιωθα σαν άρρωστη πολική αρκούδα» - Ο Άφλεκ για τη ματαιοδοξία του

«Ένιωθα σαν άρρωστη πολική αρκούδα» - Ο Άφλεκ για τη ματαιοδοξία του

H εμφάνιση του στην πρεμιέρα της τελευταίας του ταινίας Live by Night στο Λονδίνο ενθουσίασε τους φαν, κυρίως όμως τους εκπροσώπους του τύπου που είδαν μπροστά τους έναν Μπεν Άφλεκ που είχε να πει πολλά -για πολλούς. 

Ο Άφλεκ αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου του επόμενου Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ που παρακολούθησε -περίπου. "Δεν τα κατάφερα να παρακολουθήσω ολόκληρη τη συνέντευξη αν και όσο είδα, με διασκέδασε πραγματικά. Νομίζω ότι θα έχουμε τέσσερα χρόνια διασκέδασης".

Ο Άφλεκ είχε να πει και για το σχόλιο του Ντόναλντ Τραμπ για τις δηλώσεις της Μέριλ Στριπ στην τελετή απονομής των Golden Globes. Ο σε λίγες μέρες Πρόεδρος των ΗΠΑ, την αποκάλεσε "μία από τις περισσότερο υπερεκτιμημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ".

Αν θεωρείς ότι η Μέριλ Στριπ είναι υπερεκτιμημένη ηθοποιός, πιθανώς είσαι το λιγότερο καταρτισμένο πρόσωπο να σχολιάσει θέματα ηθοποιίας. Είναι, αν όχι τίποτ’ άλλο, η μεγαλύτερη ηθοποιός του κόσμου" είπε, ορθά κοφτά, ο Μπεν Άφλεκ.

Στην πρεμιέρα της τελευταίας (και τέταρτης) σκηνοθετικής προσπάθειάς του Live by Night στο Λονδίνο, ο Μπεν Άφλεκ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια του να χορτάσει την αντρική ματαιοδοξία του.

2017 01 11T184655Z 1799151984 LR1ED1B1G5VJ4 RTRMADP 3 FILM LIVEBYNIGHT

REUTERS

Παραγωγός, σεναριογράφος και πρωταγωνιστής ο Άφλεκ αναφέρθηκε στη δυσκολία του να σκηνοθετεί τον εαυτό του. "Προσπαθώ να φαίνομαι όσο πιο όμορφος γίνεται. Σκέφτομαι απλά “ποια είναι η πιο κολακευτική σεξουαλική πλευρά μου” και προσπαθώ να την βάλω στην ταινία. Και ξέρετε τι συμβαίνει; Αναγκάστηκα να την κόψω, ήταν καταθλιπτική. Ήμουν σαν άρρωστη πολική αρκούδα".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ