ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Bella Vs Σελένα: ο 1ος ερωτικός πόλεμος στο Ιnstagram κηρύχθηκε

Bella Vs Σελένα: ο 1ος ερωτικός πόλεμος στο Ιnstagram κηρύχθηκε

Το Instagram αναδεικνύεται σε πεδίο μάχης για τη νέα γενιά των celebrities που αλλάζουν εραστές ή ερωμένες και το ανακοινώνουν με αναρτήσεις για να πάρουν πίσω ως απαντήσεις άλλες αναρτήσεις και να γίνει η σαπουνόπερα digital.

Μετά την αποκάλυψη που σόκαρε τη light και κάπως εφηβική μερίδα τύπου ότι η Σελένα Γκόμεζ είναι σύντροφος του Τhe Weeknd, η πρώην φίλη του Καναδού σταρ της μουσικής σκηνής αποφάσισε να αναρτήσει μια σειρά από posts ως απάντηση και στους δύο.

Με το φιλί της Γκόμεζ και του The Weeknd να έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και την ανάρτηση της Λατίνας σταρ που ήταν πολύ πιο τολμηρή από αυτές που συνηθίζει, η μικρή αδελφή της Gigi, Βella Hadid, αποφάσισε να παλέψει για τις εντυπώσεις με εξίσου τολμηρές, προκλητικές αναρτήσεις της.

Ο πόλεμος των sexies

H ανάρτηση της Γκόμεζ που έριξε λάδι στη φωτιά είναι αυτή

selena gomez

Οι στίχοι που συνόδεψαν τη λήψη προφανώς είναι αυτοί -από το νέο single του Weeknd, Party Monster που μόλις κυκλοφόρησε, πόσο βολικό...- Angelina, lips like Angelina/ Like Selena, ass shaped like Selena

Και η απάντηση της Bella έχουν κάνει το Instagram να διχαστεί ανάμεσα σε εκείνη και εκείνη που σφάζονται για εκείνον.

https://www.instagram.com/p/p

Μετά την αποκάλυψη του νέου δεσμού που καλωσόρισε το 2017, η Bella Hadid έκανε unfollow τη Σελένα Γκόμεζ γιατί την ενοχλεί και το δείχνει.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ