ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Lady Gaga: Καμία λογοκρισία από το NFL για τον Ντόναλντ Τραμπ

Lady Gaga: Καμία λογοκρισία από το NFL για τον Ντόναλντ Τραμπ

Με το 12λεπτο show της Μητέρας των Τεράτων να ετοιμάζεται πυρετωδώς για να εντυπωσιάσει στο Super Βowl του 2017, οι φήμες και οι ίντριγκες στα παρασκήνια οργιάζουν με ένα μια αποκλειστικότητα του Ε! Οnline να βάζει φωτιές.

Όπως ανέφερε η ιστοσελίδα "το NFL απαίτησε από τον manager της Lady Gaga να μην κάνει ούτε μια αναφορά στον 45ο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ".

Το αίτημα αυτό δικαιολογείται μετά τη σθεναρή διαμαρτυρία της Lady Gaga για την εκλογή του Τραμπ -είναι σθεναρή υποστηρίκτρια της Χίλαρι Κλίντον και της liberal ατζέντας και ήταν η πρώτη διάσημη που πήγε να διαμαρτυρηθεί έξω από το Trump Tower ανήμερα της εκλογής του.

Ωστόσο η εκπρόσωπος τύπου της National Football League, Natalie Ravitz, διέψευσε το δημοσίευμα.

"Πρόκειται για ανόητες, μη διασταυρωμένες, πληροφορίες από ανθρώπους που προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις ενώ δεν έχει τεθεί κανένα τέτοιο θέμα" είπε στο CNN.

To Super Bowl είναι μια ευκαιρία για να έρχονται οι άνθρωποι κοντά. Η Lady Gaga δουλεύει σκληρά για να χαρίσει ένα απίθανο show στον κόσμο και λατρεύουμε τη συνεργασία μαζί της. Δεν θα ασχοληθούμε με τέτοιες ανοησίες" πρόσθεσε.






30 days till #superbowl #halftime #gaga

A photo posted by xoxo, Joanne (@ladygaga) on


Το 51ο Super Bowl θα γίνει στο Χιούστον την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου και θα προβληθεί σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι ομάδες που πάνε στον τελικό του πρωταθλήματος θα ανακοινωθούν στις 22 του Ιανουαρίου.

Gaga όπως Beyoncé;

Πέρσι η Beyoncé φόρτισε πολιτικά την εμφάνιση της ντύνοντας τις χορεύτριες της με μπερέδες που παρέπεμπαν στους Μαύρους Πάνθηρες, το σημαντικότερο κίνημα της μαύρης κοινότητας ενάντια στον ρατσισμό και την αστυνομική βαρβαρότητα που ξεπήδησε τον 20ο αιώνα στις ΗΠΑ και κάποτε ορίστηκε από τον διαβόητο αρχηγό του FBI Τζ. Έντγκαρ Χούβερ ως "η μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια της Αμερικής".

Οι αμερικανικές Αρχές τους θεώρησαν επικίνδυνους και επιχείρησαν την εξάρθρωσή τους, οι μυστικές υπηρεσίες διέταξαν την εξολόθρευσή τους και όμως, περίπου πέντε δεκαετίες μετά την ίδρυση τους, ακόμη μοιάζουν επίκαιροι.

black

H εμφάνιση της βασίλισσας Bey προκάλεσε αντιδράσεις και επευφημίες. "Ok, people now let's get in formation" απαίτησε κάπως και έγιναν όλα τα παρακάτω.

The Daily Show with Trevor Noah
Get More: The Daily Show Full Episodes,The Daily Show on Facebook,The Daily Show Video Archive



ΔΗΜΟΦΙΛΗ