ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τούρκος ισχυρίζεται ότι είναι ο πατέρας της Adele

Τούρκος ισχυρίζεται ότι είναι ο πατέρας της Adele
Twitter/@dailyhürriyetnews

Ένας λαϊκός τραγουδιστής από το παραθαλλάσιο θέρετρο της Αλικαρνασσού ισχυρίζεται ότι είναι ο πατέρας της Adele αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Doğan.

Ο 52χρονος Μεχμέτ Aσάρ ισχυρίζεται ότι είχε σχέση με τη μητέρα της Adele, Penny Adkins, όταν εκείνη έκανε διακοπές στην παραθαλάσσια πόλη τον Ιούλιο του 1987. Η Adele γεννήθηκε τον Μάιο του 1988.

Ο Aσάρ είπε ότι συνάντησε την Adkins όταν εργαζόταν ως οδηγός ταξί και διατήρησε την επαφή μαζί της για μικρό χρονικό διάστημα.

"Έδειξα στην Penny Adkins και τους φίλους της την πόλη και τους όρμους της Αλικαρνασσού για περισσότερο από δύο εβδομάδες. Η ίδια μου συστήθηκε ως νοσοκόμα. Αρέσαμε ο ένας στον άλλον και ήμασταν μαζί για δύο εβδομάδες. Έμεινε λίγο περισσότερο από όσο είχε σχεδιάσει αρχικά και επέστρεψε στην Αγγλία ένα μήνα αργότερα. Αργότερα με επισκέφθηκε ξανά στην Αλικαρνασσό δύο φορές και έμεινε μαζί μου για ένα " αναφέρει σε δημοσίευμα της η Daily Hürriyet News.

ADELE TURKEY

Πηγή: Daily Hürriyet News

"Moυ ζήτησε να μετακομίσω μαζί της στην Αγγλία αλλά της είπα ότι ήθελα να μείνουμε μαζί στο Bodrum. Επέστρεψε στη γενέτειρά της. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο μερικές φορές, αλλά ήταν τόσο δύσκολο και ακριβό να μιλήσει κανείς στο τηλέφωνο τότε. Στο τέλος σταματήσαμε την οποιαδήποτε επαφή μεταξύ μας" δήλωσε ο Asar.

Η ημερομηνία που ήμουν με τη μητέρα της και η ημερομηνία γέννησης της Adele ταιριάζουν απόλυτα" πρόσθεσε.

Επιπλέον ο Ασάρ αναφέρθηκε και σε μια φυσική ομοιότητα ανάμεσα σε αυτόν και την Adele (τα δάχτυλά τους είναι ίδια, λέει) και τονίζει τα τραγούδια της με τον τρόπο που το κάνει και αυτός.

Ο Ασάρ δήλωσε ότι δεν παντρεύτηκε ποτέ και τόνισε ότι το μόνο που επιθυμεί είναι η Adele να "ξέρει την αλήθεια" και προχώρησε σε πρόσκληση στην πόλη καταγωγής της (;).

adele

Πηγή: Facebook/Adele

"Καλώ την Adele και τη μητέρα της στην Αλικαρνασσό. Πρέπει να έρθει εδώ, να κάνουμε μαζί διακοπές, να γνωριστούμε. Πιστεύω και αισθάνομαι ότι είμαι ο πατέρας της Adele. Μπορώ ακόμη και να κάνω τεστ πατρότητας αν η Adele θέλει κάτι τέτοιο. Το πιο σημαντικό πράγμα που θέλω να ξέρετε ότι δεν έχω κάποια συγκεκριμένη προσδοκία. Ζω στο Bodrum και έχω μια καλή ζωή. Το μόνο που θέλω είναι από την κόρη μου να ξέρει την αλήθεια" είπε ο Aσάρ.

Η Adele δεν έχει κρύψει την καταγωγή της από τη γειτονική χώρα. Ήδη από το 2009 η υπερεπιτυχημένη εμπορικά και καλλιτεχνικά Adele σε συνέντευξη της έχει πει στην κάμερα ότι η οικογένειά της κατάγεται από την Τουρκία, την Ισπανία και τη Βρετανία -κάτι που επιβεβαίωσε με ρεπορτάζ της και η Daily Sabbah.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ