ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

James Bond Special: Όλα τα gadget, όλες οι αποστολές, όλοι οι φόνοι

James Bond Special: Όλα τα gadget, όλες οι αποστολές, όλοι οι φόνοι
Sean McCabe/ Behance

Το SPECTRE είναι η 25η περιπέτεια του αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι και η τελευταία του. Με ή χωρίς τον Ντάνιελ Κρεγκ -ο οποίος έκανε ό,τι μπορούσε για να μας πείσει ότι δεν θέλει καθόλου να είναι ο Τζέιμς Μποντ αν και στο συμβόλαιο του έχει ακόμη μια ταινία που πρέπει να παραδώσει υποδυόμενος τον πράκτορα που δεν αγάπησε- αυτό το κινηματογραφικό franchise θα συνεχίσει να απασχολεί το φιλοθεάμον κοινό που αγαπάει τις εκρήξεις, τη δράση, το στυλ, τα αμάξια, τις γυναίκες, τα ταξίδια, χμ, περίπου τη ζωή ολόκληρη.

Θύμα της κατασκοπευτικής μανίας των ημερών η ανάρτηση αυτή έχει συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα για τον Τζέιμς Μποντ σε εξαιρετικά επιμελημένα video για μια επιπλέον προβολή των περιπετειών και του lifestyle του 007 κατ' οίκον.

Τα 16 αμάξια που αγάπησε ο Τζέιμς Μποντ σε ένα λεύκωμα

Ο Μποντ αυτή τη στιγμή είναι εκεί έξω, στις σκοτεινές αίθουσες, και παλεύει με το παρελθόν του. Ας κάνει ό,τι θέλει, εμείς ας κάνουμε ένα μακροβούτι στην ιστορία του ήρωα με τη βοήθεια των supercuts. Πατάς play για να δεις

Όλα τα gadget που έχει χρησιμοποιήσει ο 007 σε ένα video

Όλες τις τοποθεσίες που έχει πάει αποστολή ο 007 σε ένα video

Όλους τους κακούς που έχει αντιμετωπίσει ο 007 σε ένα video

Όλους τους κακούς που έχει εξοντώσει ο 007 σε ένα video

Και τέλος μισό αιώνα Τζέιμς Μποντ σε ένα εξαντλητικό video που διαρκεί περισσότερες από 2 ώρες. Η ιδέα απλή, ξεκινάς με τα πρώτα πέντε λεπτά του Dr.No και συνεχίζεις με τα επόμενα πέντε λεπτά της επόμενης ταινίας για να καταλήξεις με τα τελευταία πέντε λεπτά του Quantum of Solace. Η εξέλιξη του Mποντ σε ένα ευφυές μοντάζ.

Σε λένε Μποντ, Τζέιμς Μποντ.

Νot.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ