ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Madonna μας συστήνει τα δύο νέα μέλη της φαμίλιας της

H Madonna μας συστήνει τα δύο νέα μέλη της φαμίλιας της

"Μπορώ πλέον να επιβεβαιώσω επισήμως ότι ολοκλήρωσα τη διαδικασία της υιοθεσίας των δίδυμων κοριτσιών από το Μαλάουι και είμαι πολύ χαρούμενη που αποτελούν πλέον μέρος της οικογένειάς μας" έγραψε η Madonna συστήνοντας σε όλους τα νέα μέλη της πολυτισμικής φαμίλιας της στο Instagram της.

Η λεζάντα συνοδεύει τη φωτογραφία της ίδιας με τα δύο δίδυμα κορίτσια που υιοθέτησε μόλις πριν λίγες ώρες από το ταλαιπωρημένο Μαλάουι.

"Είμαι ευγνώμων σε όλους όσους κατέστησαν εφικτή αυτή την υιοθεσία και ζητώ από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτικότητά μας σε αυτή τη μεταβατική περίοδο. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά, τους φίλους και την πολυμελή ομάδα μου για την υποστήριξη και την αγάπη σας!" συμπλήρωσε η 58χρονη βασίλισσα της pop.

Tα δίδυμα είναι τα νέα μέλη της οικογένειας Τσικόνε, ετών τεσσάρων. Από σήμερα οι μικρές Estere και Stelle ξεκινούν την νέα ζωή τους.

https://www.instagram.com/p/p

Παράλληλα η Madonna συνεχίζει την ακτιβιστική της δράση υπενθυμίζοντας την ανάγκη υποστήριξης των ανθρωπιστικών πρωτοβουλιών στο κράτος της ανατολικής Αφρικής με άλλη ανάρτηση στο Instagram.

Υπάρχουν 650 ορφανά στο Σπίτι της Ελπίδας (Home of Hope) όπου έζησαν για τέσσερα χρόνια οι Estere και Stelle από τότε που ήταν πέντε ημερών" γράφει εξαίροντας τη δουλειά του "γενναιόδωρου και φιλεύσπλαχνου" Επισκόπου Chipeto και της κόρη του Λούσι που δουλεύουν μαζί με τη ΜΚΟ Raising Malawi εδώ και δέκα χρόνια, από τότε που η Madonna βρέθηκε εκεί για να υιοθετήσει τον γιο της Ντέιβιντ. "Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη" πρόσθεσε η Μadonna.






I can officially confirm I have completed the process of adopting twin sisters from Malawi and am overjoyed that they are now part of our family. I am deeply grateful to all those in Malawi who helped make this possible, and I ask the media please to respect our privacy during this transitional time. Thank you also to my friends, family and my very large team for all your support and Love! ????✈️✈️???♥️♥️

A photo posted by Madonna (@madonna) on


Η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ έχει πλέον την κηδεμονία τεσσάρων παιδιών από τη φτωχή αυτή νοτιοαφρικανική χώρα, απ΄όπου είχε υιοθετήσει ένα αγοράκι το 2006 και ένα κοριτσάκι το 2009.

Oι Estere και Stelle είναι τα δύο νέα μέλη της φαμίλιας από το Μαλάουι με τους Ντέιβιντ Μπάντα και Μέρσι Τζέιμς, επίσης από το Μαλάουι, να τους υποδέχονται σε μια νέα αρχή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ