ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O Wolverine συνεχίζει την πάλη του με τον καρκίνο

O Wolverine συνεχίζει την πάλη του με τον καρκίνο
Twitter/@realhughjackman

Με μία νέα ανάρτηση του στο Instagram o αυστραλός ηθοποιός Χιού Τζάκμαν υπενθυμίζει την αναγκαιότητα χρήσης αντηλιακού κατά του καρκίνου του δέρματος.

Ο 48χρονος σταρ υποβλήθηκε για έκτη φορά σε θεραπεία για καρκίνο του δέρματος και ανέβασε μία selfie του με καλυμένη τη μύτη του με επίδεσμο.

"Ένα ακόμη βασικοκυτταρικό καρκίνωμα" έγραψε στη λεζάντα.

"Χάρη στις συχνές εξετάσεις και στους εκπληκτικούς γιατρούς, όλα είναι καλά. Δείχνει χειρότερο με τον επίδεσμο παρά χωρίς αυτόν. Σας το ορκίζομαι! #φοράτε αντηλιακό" τόνισε ο Τζάκμαν υπενθυμίζοντας τον αγώνα αλλά και όλα όσα πρέπει ο καθένας μας να κάνει για τον εαυτό του.

Η πρώτη φορά που ο ηθοποιός εμφάνισε βασικοκυτταρικό καρκίνωμα ήταν το 2013 όταν η σύζυγός του Ντέμπορα-Λι Φέρνες του είπε να ελέγξει ένα σημάδι στη μύτη του. Έκτοτε, ο Τζάκμαν υποβλήθηκε αρκετές φορές σε θεραπεία, μεταξύ των οποίων και τον Φεβρουάριο του 2016.

Το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα είναι ο πιο συχνός τύπος καρκίνου του δέρματος και μπορεί να αναπτυχθεί σε σημεία του σώματος τα οποία είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένα στον ήλίο.

Γνωστός από τους ρόλους του στην σειρά ταινιών X-Men, ο Τζάκμαν μεγάλωσε στην Αυστραλία, όπου καταγράφονται τα περισσότερα κρούσματα καρκίνου του δέρματος παγκοσμίως.

Το Logan, η πολυαναμενόμενη κινηματογραφική του επιστροφή ως Wolverine θα προβληθεί στις αίθουσες αργότερα μέσα στη χρονιά.

LOGAN POSTER

ΔΗΜΟΦΙΛΗ