ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Beyoncé φεύγει, η Lady Gaga έρχεται

H Beyoncé φεύγει, η Lady Gaga έρχεται

Tι και αν είχαν κάνει ντουέτο μαζί στο Telephone; Τώρα η μία (βλ. Gaga) αντικαθιστά την άλλη (βλ. Queen Bey) στο πιο επιτυχημένο εμπορικά φεστιβάλ των ΗΠΑ.

H Lady Gaga θα είναι η αντικαταστάτρια της Beyoncé στο Coachella μετά την ανακοίνωση της τελευταίας ότι η εγκυμοσύνη της σε δίδυμα δεν της επιτρέπει να είναι η πρωταγωνίστρια στην έρημο της μουσικής.

Η Gaga θα εμφανιστεί λοιπόν δύο βράδια Σαββάτου στο φεστιβάλ των μεγάλων εμφανίσεων στις 15 και 22 Απριλίου στο Empire Polo Grounds της Καλιφόρνια.

Οι εταιρίες διοργάνωσης του επιτυχημένου μουσικού event Goldenvoice και AEG Live βρίσκονται σε τελικές διαπραγματεύσεις με τη Gaga που θέλει να επαναλάβει τον θρίαμβο του Superbowl με εμφάνιση υπερπαραγωγή.

Η αντικαταστάτρια ανακοινώθηκε μόλις πέντε μέρες μετά την ακύρωση της εμφάνισης της Beyoncé που δεν ενέκρινε ο γιατρός της.

https://www.instagram.com/p/p

"Γιορτάζουμε στην έρημο", έγραψε η Lady Gaga στο Instagram αναρτώντας τη νέα αφίσα του φεστιβάλ όπου η ντίβα αναμένεται να αποκαλύψει μια γενική εικόνα της προσεχούς παγκόσμιας περιοδείας της Joanne World Tour.

Το μουσικό φεστιβάλ, του οποίου το πρόγραμμα είναι όλο και πιο εκλεκτικό με την πάροδο των ετών, διεξάγεται κοντά στην πόλη 'Ιντιο, δύο ώρες ανατολικά του Λος Άντζελες. Έως 200.000 λάτρεις της μουσικής πηγαίνουν κάθε χρόνο.

Όπως αναφέρει το Billboard ήταν εξαιρετικά σημαντικό για τους διοργανωτές του Coachella να έχουν μια γυναίκα ως πρωταγωνίστρια στο event. Αυτό δεν έχει συμβεί εδώ και δέκα χρόνια, από τότε που εμφανίστηκε η Björk το 2007.

Πέρα από τη Lady Gaga στο φεστιβάλ της ερήμου θα εμφανιστούν οι Radiohead, Kendrick Lamar, XX, Bon Iver, Future, Lorde & Justice.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ