ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιατί ο Μπραντ Πιτ έχει ξανά σχέσεις με την Τζένιφερ Άνιστον

Γιατί ο Μπραντ Πιτ έχει ξανά σχέσεις με την Τζένιφερ Άνιστον

Λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του από την Αντζελίνα Τζολί υπήρξαν πολλές φήμες που έκαναν λόγο για επανασύνδεση ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και τη Τζένιφερ Άνιστον. Την πρώην-πρώην γυναίκα του που χώρισε για να γίνει ένα κομμάτι από τους Brangelina.

Με τα media να οργιάζουν για τη σχέση τόσο η Άνιστον όσο και ο Πιτ κράτησαν ένα διακριτικό προφίλ χωρίς να επιβεβαιώνουν τίποτα. Σήμερα η ιστοσελίδα Page Siz επιβεβαιώνει ότι η επανασύνδεση των πρώην συντρόφων ισχύει αλλά δεν είναι αυτό που θα νομίζε κάποιος Perez Hilton ή άλλος κουτσομπόλης του Χόλιγουντ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η επαφή αποκαταστάθηκε όταν ο Πιτ έστειλε μήνυμα στην Άνιστον, η οποία είναι παντρεμένη με τον Τζάστιν Θερού, για να της ευχηθεί χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της, που ήταν στις 11 Φεβρουαρίου.

Το περιοδικό μάλιστα επικαλείται μία πηγή που βρίσκεται κοντά στον Μπραντ η οποία είπε ότι "έχουν ανταλλάξει γραπτά μηνύματα. Υπήρξε μία φιλική προσέγγιση και τίποτα περισσότερο".

BRAD JEN

Το Us Weekly ανέφερε ότι ο Πιτ έχει εξομολογηθεί διάφορα γεγονότα εμπιστευτικά στην πρώην σύζυγό του, που αφορούν το διαζύγιό του με την Τζολί.

"Ο Μπραντ της είπε ότι πέρασε έναν δύσκολο χρόνο λόγω του διαζυγίου του και αντάλλαξαν μερικά μηνύματα με αναμνήσεις του κοινού παρελθόντος τους" αναφέρει η ιστοσελίδα.

Άλλη πηγή του Χόλιγουντ είπε ότι η επανασύνδεση "δεν είναι καθόλου ρομαντική. Είναι απλώς φίλοι και πάλι. Αυτό ίσως να έδωσε την εντύπωση ότι ο Μπραντ τρέχει κάθε φορά πίσω στην Τζεν, όμως κάτι τέτοιο δεν είναι αλήθεια. Δεν είναι τίποτα περισσότερο από το ότι αποφάσισαν να έχουν μία επαφή ο ένας με τον άλλον".

"Πάρε την ραγισμένη σου καρδιά και κάντην τέχνη"

Σε άλλα νέα του Πιτ, ο πρωταγωνιστής και παραγωγός του Χόλιγουντ δεν βρέθηκε στην τελετή απονομής των Όσκαρ αν και είχε κάθε λόγο να το κάνει. Η εταιρία του Plan B Entertainment είναι και αυτή που έκανε το Moonlight πραγματικότητα καθώς είναι η εταιρία παραγωγής του.

Ωστόσο ο Πιτ προτίμησε να περάσει το βράδυ της Κυριακής επενδύοντας στην άλλη μεγάλη αγάπη του. Τη γλυπτική.

Σύμφωνα με το Vanity Fair o Πιτ πέρασε το βράδυ της λαμπερή βραδιάς με τα πολλά λάθη στο studio του καλλιτέχνη Thomas Houseago κάνοντας τέχνη.

Ο Μπραντ Πιτ δουλεύει εδώ και δέκα μέρες επάνω σε ένα γλυπτό, αναφέρει ανώνυμη πηγή. Μάλλον επηρεάστηκε ουσιαστικά από την παρότρυνση της Μέριλ Στριπ στις Χρυσές Σφαίρες όταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια απευθύνθηκε στο κοινό και τους συναδέλφους της λέγοντας:

"Πάρε την ραγισμένη σου καρδιά και κάντην τέχνη".



ΔΗΜΟΦΙΛΗ