ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H «πριγκίπισσα Μαργαρίτα» στο πλάι του Τομ Κρουζ

H «πριγκίπισσα Μαργαρίτα» στο πλάι του Τομ Κρουζ

Πανέτοιμη να ζήσει μια καταιγιστική περιπέτεια στη μεγάλη οθόνη φέρεται να είναι η "πριγκίπισσα Μαργαρίτα" της τηλεοπτικής σειράς The Crown του Netflix, Bανέσα Κίρμπι.

Αφήνοντας λίγο πίσω το γαλαζοαίματο παρελθόν που αφηγείται τη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ στη μικρή οθόνη, η Βανέσα Κίρμπι είναι στις τελικές συζητήσεις για τον κεντρικό ρόλο στο νέο σίκουελ της κινηματογραφικής σειράς δράσης Mission: Impossible 6 (Επικίνδυνη Αποστολή 6) με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ.

Η Ρεμπέκα Φέργκιουσον, ο Σάιμον Πεγκ και ο Τζέρεμι Ρένερ αναμένεται να επιστρέψουν στην ταινία.

Ο Κρίστοφερ ΜακΓκουάιαρ, ο οποίος σκηνοθέτησε την πέμπτη συνέχεια της σειράς, Επικίνδυνη Αποστολή – Μυστικό Έθνος, θα είναι ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας και υπογράφει και το σενάριο.

Ο ρόλος που θα υποδυθεί η Κίρμπι και η πλοκή του νέου κινηματογραφικού έργου παραμένουν άγνωστα προς το παρόν. Ο Τομ Κρουζ και οι εκτελεστικοί παραγωγοί συναντήθηκαν και συζήτησαν με την ηθοποιό, σύμφωνα με το Variety και τα γυρίσματα αναμένεται να αρχίσουν μέσα στην Άνοιξη.

Παραγωγοί της ταινίας είναι ο Τομ Κρουζ και ο Ντέιβιντ Έλισον.

https://www.instagram.com/p/p

Βέβαια αυτή δεν είναι η μόνη εμφάνιση της σε κινηματογραφική παραγωγή της Κίρμπι που έχει εντυπωσιάσει υποδυόμενη την αδελφή της βασίλισσας Ελισάβετ, πριγκίπισσα Μαργαρίτα.

Η Αγγλίδα ηθοποιός έχει εμφανιστεί στο παρελθόν στις ταινίες Me Before You, Everest και Genius (Ένας χαρισματικός άνθρωπος), ένα βιογραφικό δράμα για τον Μαξ Πέρκινς, εκδότη και επιμελητή λογοτεχνίας.

Η κινηματογραφική σειρά Mission: Impossible βασίζεται στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά των 60's και έχει σημειώσει μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Ο Τομ Κρουζ υποδύεται τον βασικό χαρακτήρα τον Ίθαν Χαντ, έναν πράκτορα της IMF (Impossible Mission Force) που αναλαμβάνει αποστολές που θεωρούνται πρακτικά αδύνατες.

mission

ΔΗΜΟΦΙΛΗ