ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: Ο Πόλεμος κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο στο 1ο teaser (vid)

Game of Thrones: Ο Πόλεμος κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο στο 1ο teaser (vid)

Ο Σερ Ντάβος το είχε πει λίγες ημέρες πριν αλλά τον μαχητή επιβεβαιώνει πλέον και το ΗΒΟ που αποφάσισε να σταματήσει τα παιχνιδίσματα και να αποκαλύψει πότε ο Πόλεμος ξεκινάει με την πρεμιέρα του έβδομου, προτελευταίου κύκλου του Game of Thrones να έχει επιτέλους ημερομηνία.

Με το νέο, πρώτο teaser γεμάτο από λόγια ηρώων και δράκους που θα τιμωρήσουν και θα φέρουν στο θρόνο σε εκείνον ή εκείνη που του ανήκει το teaser διευκρινίζει πότε οι φαν θα καθηλωθούν στις οθόνες τους για να μάθουν την τύχη της Ντενέρις Ταργκάριεν (Εμίλια Κλαρκ) που επελαύνει στο Γουέστερος αλλά και το πλάνο της βασίλισσας Σέρσεϊ (Λίνα Χέντεϊ) να πάρει την εκδίκηση που θα ισοπεδώσει τους πάντες.

Ο Χειμώνας πλέον δεν μας ενδιαφέρει γιατί τη θέση του την πήρε ο Πόλεμος ανάμεσα σε ανθρώπους και δαίμονες και οτιδήποτε ενδιάμεσο.

16 Ιουλίου! 16 Ιουλίου!

Η έβδομη σεζόν ξεκινάει στις 16 Ιουλίου ανακοινώθηκε μέσω live streaming στη σελίδα του GoT στο Facebook και όλοι όσοι συντονίστηκαν είδαν ένα κομμάτι πάγου να λιώνει κάτω από την οργή της φωτιάς αποκαλύπτοντας την ημερομηνία πρεμιέρας.

Αν και οι παραγωγοί της σειράς μετέφεραν την πρεμιέρα τρεις μήνες αργότερα από ό,τι περιμέναν οι fan επιμένουν ότι θα επιβραβεύσουν το κοινό για την υπομονή του με χορταστικά σε δράση και διάρκεια επεισόδια.

Η 7η σεζόν θα αποτελείται από επτά επεισόδια.

Στις 16 Ιουλίου λοιπόν ο Πόλεμος Έρχεται!

A, ναι. Πάντα Dracarys!



ΔΗΜΟΦΙΛΗ