ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρωταγωνιστής σε μιούζικαλ ο Εντ Σίραν

Πρωταγωνιστής σε μιούζικαλ ο Εντ Σίραν
REUTERS/ NEIL HALL

Τις δυνατότητές του στον κινηματογράφο σχεδιάζει να δοκιμάσει ο Άγγλος τραγουδιστής και τραγουδοποιός Εντ Σίραν, ο οποίος σκοπεύει να γράψει τη μουσική για την ταινία, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει.

Ο Εντ Σίραν γνωστοποίησε ότι είναι σε συζητήσεις για μία ταινία, στην οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Το κινηματογραφικό έργο, όπως πρόσθεσε, θα είναι ένας συνδυασμός των ταινιών «Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ» και «Μία φορά».

«Πραγματικά θέλω να κάνω μία ταινία, να γράψω και να πρωταγωνιστήσω – αυτά είναι τα σχέδιά μου» υπογράμμισε. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «The Sun» ανέφερε ότι συζητά με έναν κινηματογραφιστή, αλλά δεν αποκάλυψε την ταυτότητά του. «Θέλω να είναι μία χαμηλού προϋπολογισμού, ανεξάρτητη, βρετανική ταινία. Θέλω να συμμετάσχουν άγνωστοι ηθοποιοί» εξήγησε.

Ο Σίραν έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτική σειρά, στο μεσαιωνικό δράμα «Τhe Bastard Executioner», η οποία όμως, δεν σημείωσε την επιτυχία που αναμενόταν και διακόπηκε.

Σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Τhe Guardian» την περασμένη εβδομάδα, ο τραγουδιστής μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με τη φήμη και την οικονομική άνεση. «Οι άνθρωποι που είναι κοντά σου σε βλέπουν περισσότερο σαν ταμειακή μηχανή και όχι σαν φίλο, κάνουν παρέα μαζί σου για να πάρουν πράγματα από σένα» υπογράμμισε. Στην ίδια συνέντευξη είπε ότι έχει χτυπήσει τον Τζάστιν Μπίμπερ στο μάγουλο με μπαστούνι του γκολφ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ