ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Συγκινητικό μήνυμα του Μπεν Άφλεκ για τον αλκοολισμό του

Συγκινητικό μήνυμα του Μπεν Άφλεκ για τον αλκοολισμό του

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλυγουντ, Μπεν Άφλεκ, εδώ και αρκετό καιρό, παλεύει με τον εθισμό του στο αλκοόλ. Με μία αισιόδοξη και αληθινή δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ενημέρωσε το κοινό για το τέλος της αποτοξίνωσής του.

«Ολοκλήρωσα τη θεραπεία αποτοξίνωσής μου στο αλκοόλ. Είναι κάτι που είχα αντιμετωπίσει και στο παρελθόν και θα συνεχίσω να αντιμετωπίζω. Θέλω να ζήσω τη ζωή στο έπακρον και να είμαι ο καλύτερος πατέρας που μπορώ. Θέλω τα παιδιά μου να γνωρίζουν πως δεν είναι ντροπή να ζητήσεις βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι και να αποτελείς πηγή ενέργειας για οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο που χρειάζεται επίσης βοήθεια αλλά φοβάται να κάνει το πρώτο βήμα. Είμαι τυχερός που έχω την αγάπη της οικογένειάς μου και των φίλων μου, συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου μου Jen, που με στήριξε και φρόντισε τα παιδιά μας όσο εγώ προσπαθούσα να πετύχω το στόχο μου. Αυτό ήταν το πρώτο βήμα μου προς μία θετική ανάκαμψη».

Σε συνέντευξή του το 2012, ο Άφλεκ είχε δηλώσει πως κίνητρο για την προσπάθεια απεξάρτησης ήταν οι δικές του αναμνήσεις, από τον αλκοολικό πατέρα του. Από την εμπειρία του, γνωρίζει πόσο επηρεάζει τα παιδιά μια τέτοια κατάσταση και γι’ αυτό θέλει να φύγει από αυτή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ